Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν θα είναι εύκολο

Αυτή την Τρίτη, 30/07/2019 και ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π., θα έχουμε τον επαναληπτικό παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, που παρόλο που κερδίσαμε με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη και δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για την ομαδα μας, που πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Η ομαδα μας, βρίσκετε στα αρχικά της στάδια, χρειάζεται χρόνο και ομοιογένεια για να μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτή την δεδομένη περίοδο, χρειάζεται την ουσία, την πρόκριση, μέχρι να καταφέρουμε να δέσουν μεταξύ τους, οι ποδοσφαιριστές μας.

Η αντίπαλος μας, Σουτζεσκα Μαυροβουνίου, δεν είναι καμία εύκολη ομαδα να κερδίσεις και το έχει αποδείξει. Έχουν εξαιρετική ομοιογένεια και πάρα πολλή πάθος στο παιχνίδι τους. Κυνηγούν στο σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Εμείς εδώ στην Κύπρο, μάθαμε να λεμέ τις ομάδες του εξωτερικού ‘χωρκά και μπυραρίες’, και ξεχνούμε ότι η Κύπρος όλη, είναι μια γειτονιά στην χώρα τους!!!

Πρέπει, επιτέλους να μάθουμε ότι όλες οι ομάδες αγωνίζονται με πάθος σ ‘αυτές τις διοργανώσεις και δεν πρέπει να περνούμε τίποτα δεδομένο. Την έχουμε πάθει, αρκετές φορές και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

Έχουμε υποχρέωση, να στηρίξουμε την ομαδα μας, παρόλο κάποιων καταστάσεων, που μας ξινίζουν όλους μας, για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Όλοι πρέπει να πηγαίνουμε γήπεδο, γιατί η ομαδα μας, χρειάζεται όσο τίποτα άλλο αυτές τις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Είναι γι’αυτά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που κατακτάς το πρωτάθλημα, αλλιώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα έχει καμία αξία.

Επειδή μόνο ο ΑΠΟΕΛ, ξέρει από Ευρωπαϊκές επιτυχίες, πρέπει όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, να κάνει την διαφορά και να βρεθεί στο γήπεδο. Η ομαδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας, μας έχουν ανάγκη την στήριξη μας και εμείς πρέπει να τους την δώσουμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Υ.Γ. Για τα άλλα, θα τα πούμε μετά….

Like
Share
Tweet