Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ντεβί, επιθετικός και …

Αύριο, Δευτέρα 18/06/2018, το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές κ.α. θα μεταβούν όλοι τους στην Πολωνία για το δεύτερο και σημαντικότερο κομμάτι της φετινής μας προετοιμασίας.

Το κομμάτι ποδοσφαιριστές και προσθαφαιρέσεις δεν έχει τελειώσει ακόμη για την ομάδα μας. Εάν όλα πάνε καλά, ο Τόμας Ντε Βινσεντι, θα ενσωματωθεί με την ομάδα μας και ο ‘άτακτοςΕμπεσιλιο, θα είναι παρών απών μέχρι την τελική συμφωνία αποδεσμεύσεις του.

Υπάρχει μια εκκρεμότητα στην θέση του επιθετικού, όχι τόσο, όσο πριν ακουστεί το όνομα του Ντε Βινσεντι, αλλά είναι πάντα το κομμάτι του επιθετικού στο επίκεντρο. Εάν αυτός ο επιθετικός είναι ο Βιερα ή κάποιος άλλος ακόμη δεν γνωρίζουμε αλλά ένα θα έρθει κάποιος επιθετικός, πρέπει να έρθει συντομότερο.

Υπάρχει ακόμη μια εκκρεμότητα στην θέση της άμυνας και πιο συγκεκριμένα στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Υπάρχει το δίλημμά του Πολιακοφ και του Ρουδα, που ακόμη είναι τραυματίας. Ακόμη δεν έχει παρθεί η απόφαση, ποιος από τους δυο θα μείνει ή εάν θα φύγουν και οι δυο και να έρθει κάποιος άλλος που μπορεί να αγωνιστεί άμεσα σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί και κάποιος από τους δυο, πολύ πιθανόν ο Ρουεδα, να δοθεί με υποσχετική σε κάποια άλλη ομάδα.

Υπάρχει και το θέμα Βινισιους, που το τεχνικό και ιατρικό μας επιτελείο,  περιμένει να δει εάν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μας, μετά την σοβαρή επέμβασή που έχει κάνει τον Γενάρη.

Όλες αυτές οι εκκρεμότητες, συν κάποιες άλλες, βλέπε Οαρ, Σαλαι (μεταγραφή) πρέπει να κλείσουν άμεσα, για να μπορέσει η ομάδα μας, να καταρτίσει το βασικό της κορμό της και να γνωρίζει το προπονητικό επιτελείο, σε ποιους ποδοσφαιριστές μας μπορεί να βασίζετε.

Οι ευρωπαϊκές μας, υποχρεώσεις, ξεκινάνε στις 10/07/2018, δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα. Αυτή την Τρίτη, 19/06/2018, θα γίνει η κλήρωση των δυο πρώτων ευρωπαϊκών γύρων για τα προκριματικά του Champions League. Η ομάδα μας, πρέπει να μονταριστεί και να είναι έτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, εάν θέλουμε η βαλίτσα μας να πάει μακριά.

Οι κινήσεις που κάνει η διοίκηση μας και το προπονητικό μας επιτελείο, μέχρι στιγμής, δείχνουν να είναι σωστές και είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα συνεχίσουν.

Τα εισιτήρια διαρκείας μας, έχουν φτάσει σχεδόν τις 5,000 και μπορούμε για πολλά περισσότερα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet