Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δική μας επιλογή το βουνό

Επιτέλους ξανά ξεκινάει το πρωτάθλημα για να ξανά δούμε το ΑΠΟΕΛιν μας. Δυστυχώς για εμάς, Σαββατοκύριακα χωρίς ΑΠΟΕΛιν δεν είναι ευχάριστα, απεναντίας είναι μουντά και μαύρα.

Η ομαδα μας, πρέπει να δώσει αρκετά μαζεμένα παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες, αλλά ήταν δική επιλογή μας. Τώρα έρχονται όλα μαζεμένα και είναι όλα δύσκολα και κρίσιμα. Αυτή είναι η μοίρα της ομάδας μας τα τελευταία χρονιά και πλέων έχουμε μάθει να ζούμε με τα δύσκολα.

Δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές μας και η ομαδα μας, μετα από την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά όλοι ευχόμαστε να είναι στα πάνω της. Στα τελευταία μας παιχνίδια, είμαστε πίσω από τον καλό μας εαυτό και αυτό προβλημάτισε όλους μας.

Ήδη οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν καλύψει ποδοσφαιρικά ένα γύρο πρωταθλήματος, περιπου 12 παιχνίδια από τον Ιούλιο και κάποια κούραση σίγουρα θα έπαιξε τον ρόλο της.

Οι τραυματισμοί, δυστυχώς δεν λείπουν από τον Αρχάγγελο. Μέχρι να επιστρέψουν κάποιοι, τραυματίζονται κάποιοι άλλοι. Τώρα επέστρεψαν, Βούρος ,Σαβιτς και τραυματιστήκαν Ντε Βινσεντι, Εφραιμ.

Η ομαδα μας χρειάζεται ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές μας, ειδικά τώρα που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και κάποιοι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να πάρουν ανάσες, βλέπε Μερκης και Ιωάννου.

Το πρόγραμμα βουνό που έχει η ομαδα μας, να ανεβεί, θα ήταν πρέπων, να το ανεβεί με όλους τους ΑΠΟΕΛιστες διπλά της, να στηρίζουν την ομαδα μας, χωρίς την μουρμουρά που σπάει κόκκαλα. Πρέπει όλοι μας, να βοηθήσουμε την ομαδα μας, έμπρακτα και ζωντανά στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε την δυναμική μας πίσω.

 

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ

Hitman  

Like
Share
Tweet