Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις τερματοφύλακα

pacovski_za_tekst_1Δηλώσεις στον Τύπο των Σκοπίων έκανε ο Tome Pačovski, τερματοφύλακας της Βαρντάρ: “Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας και τον παρακολουθήσαμε σε διάφορα παιχνίδια. Προετοιμάζονταν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και έχουν το κίνητρο για ένα καλό αποτέλεσμα”.

“Τα πρώτα 15-20 λεπτά θα είναι δύσκολα για εμάς, ιδιαίτερα για την άμυνα. Εάν, όμως, κρατήσουμε πίσω, τότε με την πάροδο του χρόνου θα έχουν νευρικότητα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θα κάνουμε το καλύτερο για να επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στα Σκόπια. Τώρα, όμως, επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά και μόνο στο πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο”.

“Το ΑΠΟΕΛ είναι μία έμπειρη ομάδα, η οποία συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θέλει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία. Υπάρχουν, όμως, ελπίδες, αλλά και η ποιότητα στην ομάδα μας για να περάσει αυτό το εμπόδιο. Δεν πρέπει να παραδοθούμε. Αν δημιουργήσουμε ευκαιρίες, γιατί να μην σκοράρουμε κι εκεί; Έχουμε τις πιθανότητές μας. Αγωνίστηκα και παλαιότερα σε αυτή τη διοργάνωση και γνωρίζω πώς πρέπει να παίξουμε. Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενή μου εμπειρία με τη Ραμποτνίσκι και να παίξουμε στους ομίλους. Είναι η επιθυμία όλων και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά δεν θα παραδοθούμε”

Like
Share
Tweet