Δυναμώνει ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ!

png-small1Απο χθές 14 Οκτωμβρίου ενταχθήκαμε και επίσημα σαν fan club APOEL Partidarios Περιφέρειας Παλαιομετόχου, στην τεράστια οικογένεια του ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ. Δηλώνουμε περήφανοι και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το έργο μας εντός και εκτός γηπέδων. Είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και αυτό το δείχνουμε και θα το δείχνουμε πάντα και παντού. ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ – ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!

Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση του ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ένταξη του Partidarios Fan Club στις τάξεις του. Από σήμερα το Partidarios Fan Club περιφέρειας Παλαιομετόχου ανήκει στην μεγάλη οικογένεια του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος από το νέο συμβούλιο του συνδέσμου έχει ήδη αποδώσει καρπούς. Σε μια δύσκολη οπαδική χρονιά ο σύνδεσμός μας αντί να πληγεί, όπως θα περίμεναν πολλοί, δυναμώνει!

Έχοντας παραρτήματα σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, στις μεγάλες πόλεις της μητροπολιτικής Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ μετράει πέραν των 2500 μελών.

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν κοντά στον σύνδεσμο σε αυτό το νέο του ξεκίνημα και να τους επιστήσουμε την προσοχή για την, ίσως πιο δύσκολη για τον οπαδισμό, χρονιά που διανύουμε.

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Υ.Γ.2 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Υ.Γ.3 Ο-Χ-Ι ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Υ.Γ.4 Οι κρατήσεις για την μονοήμερη εκδρομή του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ στο Παρίσι συνεχίζονται. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 22002232/33.

 

 Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, Εκ φύσεως ανώτεροι..

***********

2500 Μέλη ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για το 2014-2015! Όλοι κατα τόπους αναγνωρισμένοι Συνδέσμοι:
Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ (κεντρικός)
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λάρνακας “Κίκης Ρήγας”
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λεμεσού
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου “Ευαγόρας Παλληκαρίδης”
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Αμμοχώστου «Συμεωνίδης & Πούλιας»
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λυθροδόντα
LEGENDARY FAN CLUB ΑΠΟΕΛ
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ “Σταυραετός”
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Τηλλυρίας
CHAOS CLUB Athens ΑΠΟΕΛ
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Μακεδονίας
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Κρήτης
APOEL UK fan club «Τhe Bulldogs»
APOEL Περιφέρειας Παλαιομετόχου Fan Club “PARTIDARIOS”

Like
Share
Tweet