Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διορθώστε τα λάθη σας τώρα

football-gamblingsΚυπριακό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν, μπορεί και να είναι κάτω από το μηδέν. ΚΟΠ και σωματεία, διορθώστε το λάθος σας, τώρα αμέσως. Καταστρέφετε αυτό που αγαπάμε περισσότερο. Στην επόμενη σας, συνεδρία, επανορθώστε, παραδεχτείτε όλοι το λάθος, που έχετε κάνει πριν 2 χρόνια, και επαναφέρεται πίσω την αξιοπρέπεια του κυπριακού πρωταθλήματος. Πως να το μπορείτε να το κάνετε;

Είναι πολύ απλό. Αλλάξτε την προκήρυξη του Κυπριακού πρωταθλήματος, και στο τέλος της χρονιάς να υποβιβαστούν τέσσερεις ομάδες, δυο απευθείας και δυο από τα Play off. Το ίδιο πρέπει να γίνει και την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε σε 2 χρόνια από σήμερα το πρωτάθλημα μας να έχει 10 ομάδες, από τις οποίες οι 2 να πηγαίνουν υποβάθμιση. Να φύγουν τα play offs και να υπάρχει ένα πρωτάθλημα των 4 γύρων, σύνολο 36 παιχνίδια.

Με αυτό τον τρόπο, δεν θα υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια, και θα αποφύγουμε τους στημένους αγώνες. Μόνο έτσι μπορούμε να σώσουμε ότι σώζετε, σαυτό τον γέριμο τον τόπο. Δυστυχώς, τα πράγματα έχουν γίνει τραγικά, και πάνε προς διάλυση, πράγμα που κανείς δεν θέλει, γιατί πάρα πολύς κόσμος εργοδοτείται στο ποδόσφαιρο μας και δεν θέλουμε να βάλουμε λουκέτο. Πρέπει όμως να παρθούν γενναίες αποφάσεις, και όσοι δεν συμφωνούν να μείνουν απέξω.

Σώστε το ποδόσφαιρο μας, σώστε τις ομάδες μας, σώστε τα σωματεία μας, από την διαφθορά που υπάρχει ανάμεσα μας. Κάποιοι βλέπουν το ποδόσφαιρο, σαν τρόπο ζωής, και κάποιοι άλλοι σαν τρόπο να κάνουν τις βρωμιές τους. Βγάλτε τους βρωμισμένους έξω από το ποδόσφαιρο μας, εάν πραγματικά αγαπάτε τα σωματεία μας. Δεν πρέπει να περάσει το δικό τους, και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε έτσι ώστε οι διεφθαρμένοι και οι βαρόνοι του στοιχήματος, να νικηθούνε και να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο μας, και η κοινωνία μας.

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ

Hitman  

Like
Share
Tweet