Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΤΑΤΖΑ

Vitorul-APOELΠαροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των αδελφών μας για το παιχνίδι της Τετάρτης. Μια βόλτα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα διαβάσεις αμέτρητα ποιήματα/τσιαττιστά όπου ο ΑΠΟΕΛίστας σε κάθε γωνία της γής, ζητά να έρθουν πίσω στην Κύπρο οι παίκτες μας με το τρίποντο και συνάμα το διπλό. 

Κάποιος ευχήθηκε στον πρόεδρο της εταιρείας Πρόδρομο Πετρίδη για τα γενέθλια του

«Γενέθλια έχει σήμερα, ο Μάκης η προεδράντζα, για δώρο μόνο του εύχομαι, ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΝΣΤΑΝΤΖΑ» 

Ένας άλλος, έγραψε όλοκληρο ποίημα που πάει κάπως έτσι:

« Πρίν χρόνια μου υποσχέθηκες ¨ποτέ δεν θα σ’ αφήσω¨»

Κι έτσι με έπεισες σφοδρά, εγώ να σ’ αγαπήσω.

Ήταν μια μέρα βροχερή, θυμάμαι έριχνε χιόνι

Και τότε μου ΄πες με φιλιά, ποτέ δεν θα ‘σαι μόνη.

Και όλα που μοιάζαν μαγικά, εκεί στο City Plaza

Μου λές πως φεύγεις ξαφνικά, πως έχεις στόχο στην καρδιά

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑΝΤΖΑ»

 Αυτά τα δύο είναι δείγματα των όσων κυκλοφορούν. Είναι φώς φανάρι ότι ο ΑΠΟΕΛίστας δεν δέχεται άλλο αποτέλεσμα εκτός από το διπλό, όπου θα φέρει την ομάδα μας πιο κοντά στην πρόκριση στα play off του Champions League, και στην χειρότερη, να είμαστε και πάλι φέτος στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League.

 Πιστεύω στην ομάδα μου και θέλω να είμαι βέβαιος ότι δεν θα αφήσουμε τα «μωρά» της Βιτορούλ να μας διώξουν από την συνέχεια. Είμαι ΑΠΟΕΛ και απαιτώ να αγωνιστώ και να παρουσιαστώ σαν ΑΠΟΕΛ, και όχι σαν μια ομαδούλα που απλά στόχο έχει την παρουσία σε κάποιο ευρωπαϊκό αγώνα. Δεν πήγαμε από τα αλώνια στα σαλόνια ούτε από τύχη, αλλά ούτε επειδή επέτασεν η σιήνα. Πήγαμε γιατί το ΑΠΟΕΛ μας είναι φτιαγμένο για τα ευρωπαϊκά σαλόνια και το αποδείξαμε πολλάκις, βλέπωντας στα ίσια ομάδες μεγαθήρια όπως Ρεάλ, Μπαρσελόνα, Τσέλσι, Άγιαξ κτλ.

 Όποιος και να αγωνιστεί την Τετάρτη το βράδυ, θα πρέπει να μην ξεχάσει λεπτό το ΙΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΜΒΛΗΜΑ που έχει στην φανέλλα του στην δεξιά πλευρά, στην πλευρά που βρίσκεται η καρδιά.

 

ΠΑΘΟΣ – ΘΕΛΗΣΗ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΚΑΣ θα μας φέρουν το ΔΙΠΛΟ.

 

ΘΡΥΛΕ μου είσαι BULL γ**α την Βιτορούλ…

 

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός.

Like
Share
Tweet