Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυστυχώς δεν παίζουν οι καλύτεροι (Στιγμιότυπα)

nekmarΣτο χθεσινό μας εκτός έδρας παιχνίδι, το δεύτερο επίσημο ευρωπαϊκό μας, η ομάδα μας πηρέ το ζητούμενο, που ήταν η νίκη και η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα μας, απέδωσε όσο χρειαζόταν για να πάρουμε την πρόκριση.

Όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ χαρήκαν για την νίκη πρόκριση, αλλά αυτό που βλέπουν δεν τους πείθει ούτε τους ικανοποιεί. Μιλώντας και ακούγοντας αρκετούς πολλούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, όλοι έχουν την αίσθηση. Δηλαδή ότι δεν παίζουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές μας στην 11αδα. Έχουν την αίσθηση ότι ο προπονητής μας, κ. Μπέιν, δεν διαχειρίζεται σωστό το ροστερ της ομάδας μας.

Βασικά, ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρίσουν από την ομάδα μας, για να έρθουν άλλοι καλύτεροι, γιατί δεν πείθουν με την παρουσία τους, είναι 11αδατοι και αναντικατάστατοι. Ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν ταχύτητα και φρεσκάδα στην ομάδα μας είναι εκτός αποστολής ή πάγκο και ούτε καν δεν κάνουν ζέσταμα (βλέπε Αλωνεύτη, Μακρή).

Είναι νωρίς ακόμη για τέτοιου είδους συμπεράσματα, αλλά όταν βλέπεις την ‘κολοσιρμαθκιάν της κουφης’, και αυτοί που την βλέπουν είναι αρκετοί, τότε κάτι δεν πάει καλά. Οι αρμόδιοι, η διοίκηση και το τεχνικός διευθυντής, κ. Τοζα Σάμπουριτς, πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει για να μπει η ομάδα μας σε μια καλύτερη τροχαία ποδοσφαίρου. Συναισθηματισμοί, τοπικισμοί και αλλά ‘μουσκουρουθκια’, δεν έχουν θέση στην ομάδα μας.

Όλες οι γραμμές τις ομάδας μας έχουν πρόβλημα. Η επίθεση μας δεν έχει το εύκολο γκολ! Το 10αρι μας δεν είναι 10αρι αξίας €400,000. Το κέντρο μας θέλει βοήθεια και η άμυνα μας κάνει το εύκολο λάθος. Πρέπει όλα αυτά τα διορθωθούν το συντομότερο, γιατί τότε όλα θα είναι πολύ αργά.

Δυστυχώς, για όλους τους προπονητές μας που έρχονται το καλοκαίρι, τα πιο δύσκολα, πιεσμένα και σημαντικά παιχνίδια είναι του Ιουλίου και Αυγούστου και δεν έχουν τον χρόνο να εμπεδώσουν την δική τους φιλοσοφία. Αυτή είναι η δύσκολη μοίρα του εκάστοτε προπονητή μας, γιατί όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες που θα έχουμε εάν αποτύχουμε.

Ευχόμαστε να γίνουν οι κατάλληλες συστάσεις και προτροπές προς την τεχνική μας ηγεσία, για να ξεκινήσουμε να παίζουμε ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας πρέπει να βρει το εύκολο γκολ και γι’ αυτό πρέπει να γίνει μια δυνατή προσθήκη, σ ‘αυτή την θέση, το συντομοτερο.

Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο επόμενο γύρο, θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και θα πάρουμε την πρόκριση για τα play offs του Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=ZyWQPriOyNU

Υ.Γ. Δηλώσεις του τύπου, ότι η ομάδα μας για 30’ λεπτά, ήταν αδιάφορη στο παιχνίδι και χαλαρή, δεν θέλουμε να ξανακούσουμε ούτε να ξαναδούμε. Άκου εκεί 30 λεπτά!!!

Like
Share
Tweet