Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυστυχώς είναι οι ίδιοι!!!

anonymous_3491945bΌσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ και με τα ομαδικά site και group του ΑΠΟΕΛ, όπως επίσης με chats μεταξύ των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, θα έχουν διαπιστώσει ότι εδώ και χρόνια, οποίος και εάν είναι ο πρόεδρος μας, οποίος και εάν είναι ο προπονητής μας, οποίοι να είναι οι ποδοσφαιριστές μας τα ίδια συγκεκριμένα άτομα που αποκαλούν τους εαυτούς τους ‘ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ’, κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα που έχουν σχέση με την ομάδα μας. Είναι τα ίδια άτομα που συνεχώς κάνουν κακόπιστη κριτική, στους προέδρους, προπονητές και ποδοσφαιριστές μας και χρησιμοποιούν και ‘διακοσμητικά’ επίθετα στις μεταξύ τους ‘κουβεντούλες’. Έχουν καταντήσει γελοίοι μέσα στα ΜΜΕ και ευτυχώς οι πραγματικοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που είναι στις νίκες και στις ήττες, στις καλές μας και στις κακές μας, σταματήσαν να ασχολούνται μαζί τους, γιατί πλέον δεν τους αντέχει το σύστημα. Έχουν ξεφύγει και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας. Αυτά …

Τα άτομα, τα βλέπεις στο γήπεδο πως αντιδράν και τους διακρίνεις, λόγω και των φωτογραφιών τους που βάζουν μέσα στα ΜΜΕ και πολύ θα ήθελες να πας κοντά τους, και να τους πεις δυο λόγια! Να τους ρωτήσεις γιατί πάντα συμπεριφέρονται αρνητικά για την ομάδα μας. Γιατί πάντα είναι τόσο απαισιόδοξοι και τα βλέπουν όλα μαύρα μετά από μια κακή εμφάνιση ή ήττα. Τι θέλουν για να είναι ευχαριστημένοι και να πουν δυο λόγια καλά για την ομάδα τους.

Δεν λέμε ότι όλα στην ομάδα μας κυλάνε ρόδινα ή δεν έχουμε λάθη και προβλήματα. Αυτά πάντα θα υπάρχουν. Είναι μέρος της ζωής μας. Το πρόβλημα είναι γιατί να τα ισοπεδώνουμε όλα και να προκαλούμε πανικό μεταξύ των οπαδών μας. Τι θα επιτύχουμε; Δηλαδή προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια στις τάξης των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ; Αυτοί είναι οι σωστοί και οι άψογοι και όλοι οι άλλοι έχουν τα λάθη; Πολύ θα ήθελα να πήγαινα στις δουλείες και στις οικογένειες αυτών των ατόμων και να τους ρωτούσα αν ο συγκεκριμένος είναι άψογος στην δουλειά του ή εάν είναι ο τέλειος οικογενειάρχης;

Για να σας δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα αυτοί οι ‘κύριοι’ εδώ και αρκετούς μήνες, κατηγορούσαν τον Τόμας Ντε Βινσεντι για την απαράδεκτη γι’ αυτούς συμπεριφορά τους και καλούσαν την διοίκηση μας να του βάλει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο ή να τον αποδεσμεύσει από την ομάδα μας. Τώρα που η διοίκηση μας τον έχει πουλήσει με ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό την κατηγορούν γιατί έχει δώσει τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και αυτό μπορεί να μας στερήσει την είσοδο μας στους ομίλους του  Champions League.

Φάσκουν και αντιφάσκουν, απλα για να είναι τα πνεύματα τις αντιλογίας στην ομάδα μας. Έτσι είναι ο χαρακτήρας τους ποτέ δεν θα τους ακούσεις να πούν λόγο καλό για κανένα. Είναι εκεί απλα για να κάνουν κριτική και να ισοπεδώνουν τα πάντα.

Εμείς οι υπόλοιποι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ δεν πρέπει να πέφτουμε στην ίδια λογική και να μην ερχόμαστε σε διάλογο μεταξύ τους. Μόνο έτσι να τους απομονώσουμε και μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι μόνο ζημιά κάνουν στην ομάδα τους. Εμείς πρέπει να στεκόμαστε πάντα διπλά στο οικοδόμημα που λέγεται ΑΠΟΕΛ και στα καλά και στα άσχημα. Ο ΑΠΟΕΛ για εμάς είναι οικογένεια και ποτέ μας δεν θα το κατηγορήσουμε, αλλά ούτε θα αφήσουμε κάποιους να μας την κατηγορούν. Μακριά η γλώσσα σας από την οικογένεια μας.

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΖΕΙ

Hitman

Like
Share
Tweet