Δυστυχώς είχαν Έλληνα!!! (βίντεο Κορέο)

apoel_dortmund_choreoΜια ακόμη σπουδαία εμφάνιση έκανε η ομάδα μας, στο ψεσινό μας παιχνίδι στο Champions League απέναντι στην Dortmund, για την φάση των ομίλων. Έπαιξε έξυπνα, με τακτική, με πλάνο, με υπομονή, αλλά προπαντός με πάρα πολύ όρεξη. Κανένας από τους ποδοσφαιριστές μας, δεν υστέρησε, κανένας από αυτούς δεν ήταν αδιάφορος. Έτσι τους θέλουμε να είναι σε όλα τα παιχνίδια μας.

Μπορεί να ακούγετε τρελό, αλλά ναι, μπορούσαμε για την νίκη και η ισοπαλία μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Εάν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν ποιο συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη 1-2 τέρματα.

Δυστυχώς, η Dortmund είχε να Έλληνα στην 11αδα της, τον Παπασταθόπουλο, πού έκανε τα πάντα. Ήταν ηγέτης, εκτελεστής και καθάριζε όλες τις επικίνδυνες φάσης που πήγαινε να δημιουργήσει η ομάδα μας. Ήταν ένα πραγματικό παλικάρι και καλά κάμνει ο ‘Μανταράς’ να τον έχει στα υπόψιν του!!!!

Δυστυχώς, ακόμη ένας αγώνας, άφησε πίσω του σοβαρούς τραυματισμούς, όπως αυτόν του τερματοφύλακα μας, του Waterman, που θα τον αφήσει εκτός ομάδας 2-3 μήνες. Αυτό είναι το κόστος, όταν αγωνίζεσαι σε πολύ ψηλό επίπεδο και οι αντίπαλοι σου είναι ‘τέρατα’, σε δύναμη.

Για ακόμη μια φορά, τα παληκαριά μας, οι λεβέντες μας, έκαναν τους απανταχού ΑΠΟΕΛΛΗΝΕΣ, υπερήφανους, και όλοι η ποδοσφαιρική υφήλιος, μιλάει γι’ αυτούς και για την ομάδας μας.

Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο μας παιχνίδι με τους μάντιδες, στην γυφτουπολη, για το πρωτάθλημα. Αυτά έχει η ζωή του κάθε ΑΠΟΕΛιστα, η απότομη προσγείωση στους γύφτικους αγώνες πρωταθλήματος.

Οι πορτοκαλί έδωσαν ακόμη μια παράσταση και την πέρασαν με άριστα, αφού οι φημισμένοι Γερμανοί της Dortmund, έμειναν με τα στόματα ανοικτά.

ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Hitman

 

Like
Share
Tweet