Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυστυχώς φταίει (Στιγμιότυπα)

christiansen-flaounaΧάσαμε ακόμη ένα εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι και οι δικαιολογίες της Ευρώπης, τραυματισμών και άλλα κουραφέξαλα που λέγαμε πριν λίγες εβδομάδες, δεν ισχύουν πια. Ο προπονητής μας από ότι φαίνεται, δεν μπορεί να καταλάβει την κρισιμότητα των παιχνιδιών και κάνει του κεφαλιού του. Σε κάθε ευκαιρία που έχουμε να αποτελειώνουμε τις υποτιθέμενες διεκδικήτριες ομάδες τίτλου, και να τις βγάζουμε εκτός τροχαίας, αντί να παίρνουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, φεύγουμε με την ήττα.

Στο χθεσινό παιχνίδι μας με την αεκ, για 70 λεπτά η ομάδα μας δεν μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι, άλλα ούτε να κρατήσει μπάλα και ο προπονητής μας σανό αγόραζε. Δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μας. Κερδίζαμε με 0-1 και δεν έκανε κάτι να κρατήσει τουλάχιστον το σκορ και να βοηθήσει την ομάδα μας. Ονειροπολούσε στο πάγκο και θυμόταν τις παλιές του αποτυχημένες δόξες!!!

Προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι οι μεταγραφικές του κινήσεις είναι επιτυχημένες, τα κάνει χειρότερα. Δεν έχει καταφέρει να φέρει 1 από τους 4 ποδοσφαιριστές του Γεννάρη για να βοηθήσει την ομάδα μας. Απέτυχε παταγωδώς.

Εάν έβαζε το γκολ ο Εμπρεσιλιο στην κλασικότερη ευκαιρία που είχαμε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, τότε σήμερα θα λέγαμε άλλα, άλλα δυστυχώς δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στα τελευταία 10 λεπτά, το 0-1 έγινε 2-1, με αρνητικό πρωταγωνιστή και πάλι, βλέπε αελ, απολλωνα και αεκ, τον Αστιθ.

Δεν είναι το τέλος τους κόσμου για την ομάδα μας η ήττα αυτή, αλλά είναι θέμα πρεστιζ και εμπιστοσύνης. Δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε πλέον ότι θα πάμε σε εκτός έδρας παιχνίδι και να κερδίσουμε τα ντέρμπι και να τελειώνουμε την υπόθεση τίτλος. Δεν έχει τον τρόπο να πείσει τους ποδοσφαιριστές μας, στα κάτω τους, να κερδίσουν κάποια δύσκολα παιχνίδια, αλλά ούτε προσεγγίζει τα κρίσιμα παιχνίδια με σκοπό μόνο το βαθμολογικό όφελος και όχι το καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται σε κάποια παιχνίδια να παίρνεις τους τρεις βαθμούς μόνο, και όχι να αποδίδεις και καλό ποδόσφαιρο.

Χθες, από την στιγμή που είμασταν μπροστά στο σκορ και η ομάδα μας δεν ήταν στην μέρα της να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, έπρεπε να πάρει την νίκη, ακόμα και εάν χρειαζόταν να παίζαμε αντιποδόσφαιρο πχ. Τρεις κεντρικούς αμυντικούς ή τρεις κόφτες. Οι επιλογές ήταν στον πάγκο μας, βλέπε Μερκη και Αρτύματά και αυτός τις αγνόησε, ετσι χάσαμε το παιχνίδι. Είναι κρίμα και άδικο να βασανίζει τους καταπονημένους ποδοσφαιριστές μας και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και αυτός να σφυρίζει αδιάφορα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού και κρίνετε.

Υ.Γ. 1 Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, δεν είμαστε σαν τους άλλους. Επαινούμε όταν πρέπει και κράζουμε όταν χρειάζεται.

Υ.Γ. 2 Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Γενναρη και φωνάζουν μέσα στα αποδυτήρια ότι πρέπει να είναι στην 11αδα, πρέπει κάποιος να τους βάλει στην θέση τους, αφού ο προπονητής μας δεν μπορεί.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet