Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυστυχώς πάλι μόνος

TOMAS_ΝΤΕΒΙΑκόμη μια ευρωπαϊκή χρονιά ξεκινά, και μένει μόνος του, για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Την περσινή σεζόν δεν τα κατάφερε, να μας βάλει ομίλους τους Champions League, γιατί ήταν απελπιστικά μόνος τους, χωρίς καμιά βοήθεια από κανένα. Την προ-προηγουμένη χρονιά τα κατάφερε και μας έβαλε στους ομίλους τους Champions League, γιατί είχε δίπλα του ένα συμπαραστάτη τον Σεριταν, που έβαλε και αυτός τα σημαντικά του γκολακια. Δυστυχώς γι’ αυτόν, έχουν πέσει όλες οι ευθύνες, πάνω του, και πρέπει να βρει τον τρόπο να μας ξανά βάλει στους κερδοφόρους ομίλους. Φέτος θα φοράει για πρώτη φορά, την φανέλα με τον αριθμό 10, που θα τον γεμίζει με πάρα πολλές ποδοσφαιρικές ευθύνες, αλλά ο ‘τρελάρας’, μας Τόμας Ντε Βινσεντι, πρέπει να βρει το τρόπο να κάνει αυτά που πρέπει. Τα Ευρωπαϊκά …

Παιχνίδια των αναμορφώνουν, του δίνουν άλλη δυναμική, και αυτό το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Ο παιχταράς μας, πρέπει να είναι έτοιμος, να οδηγήσει την ομάδα μας στις επιτυχίες, γιατί μόνο αυτός μπορεί. Είναι ο ποδοσφαιριστής, που όταν βρεθεί στην μέρα του, κερδίζει μια ομάδα μόνος του. Εμείς, θα πρέπει να παρακαλάμε, να βρεθεί στην μέρα του, γιατί αλλιώς, ‘ζήτω που καήκαμε’.

Πλησιάζει το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι, και οι δυο οφθαλμοφανέστατες θέσεις που είχαμε προβλήματα από την περσινή σεζόν, επιθετικού, και αριστερού μπακ, δεν έχουν ακόμη καλυφτεί. Είναι κάτι που πολύ δύσκολα μπορεί να χωρέσει στον νου μας, εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, γιατί αυτές οι δυο θέσεις δεν έχουν ακόμη συμπληρωθεί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Έχουμε μείνει ξεκρέμαστη, έχει τελειώσει το βασικό στάδιο προετοιμασία, και πάμε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, και εμείς ακόμα ψαχνόμαστε.

Ακόμη και σήμερα να ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές, σ ‘αυτές τις θέσεις, δεν θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όσο πρέπει στον 3ο προκριματικό γύρο, που είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός σταθμός, για την ευρωπαϊκή και οικονομική μας πορεία.

Αυτές οι δυο θέσεις, του αριστερού μπακ, και του επιθετικού, ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που δεν τα καταφέραμε στην περσινή σεζόν να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ήταν οι δυο θέσεις που μας στοίχισαν, την είσοδο μας, στην ελίτ του Ευρωπαϊκού σαλονιού, και εξακολουθούμε μέχρι τώρα, αυτές της δυο θέσεις να μην τις στελεχώνουμε σωστά. Θέλουμε ακόμη ένα Μιλανοφ στην αριστερή πλευρά, και ένα Καβενακι για την επίθεση. Έχουμε και την μεγάλη απώλεια του Γιαννιωτα, που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά, που τόσο πολύ το ήθελε.

Παιχταρά μας, ‘Τρελάρα’ μας, Τόμας Ντε Βινσεντι #10, είσαι η μοναδική μας ελπίδα, για κάτι καλό στην Ευρώπη. Βάλε τα δυνατά σου, και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ  θα σταθεί στο πλάι της ομάδας μας, για να σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να επιτύχουμε το σκοπό μας. Μαζί με τους υπολοίπους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, θέλουμε να δώσετε τα άπαντα των δυνάμεων σας, για να μπει για ακόμη μια φορά η ομάδα μας, στους Ευρωπαϊκούς ομίλους.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet