Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dudu Biton: Μου αρέσει να σκοράρω!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kL7YdmSgcxE&feature=player_embedded[/youtube]

 

Μίλησε στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ σήμερα ο Dudu Biton και ανάφερε πολλά για την θέση του στο ρόστερ για τον καιρό που περνά στον Αρχάγγελο και για το παιχνίδι της Κυριακής. Τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή είναι για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενα του παικταρά μας:

 

“Μέχρι τώρα όλα είναι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και φυσικά με την ομάδα και τα αποτελέσματά μας. Βέβαια, έχουμε ακόμα πολλή δουλειά για να κάνουμε και αυτό κάνουμε καθημερινά, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

“Μου αρέσει να σκοράρω. Είμαι επιθετικός, αυτή είναι η δουλειά μου, και δουλεύω πολύ σκληρά γι’ αυτό. Τώρα έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια και θα είμαι χαρούμενος αν σκοράρω και σε αυτά. Πιο σημαντικό, όμως, είναι όταν σκοράρω να παίρνει η ομάδα τη νίκη“.

“Είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι με την Ανόρθωση, όλοι το γνωρίζουν, και το αποτέλεσμά του είναι πολύ σημαντικό. Δεν μιλάμε πολύ… απλώς προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά για να δώσουμε το καλύτερο. Πιστεύω ότι είμαστε μία καλή ομάδα, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και θα πάμε για να το κερδίσουμε“.

“Oι φίλαθλοί μας είναι σίγουρα οι καλύτεροι στην Κύπρο και είμαι σίγουρος ότι θα μας υποστηρίξουν και θα έρθουν στο ντέρμπι. Τους χρειαζόμαστε μαζί μας. Μέχρι τώρα κάνουν καταπληκτική δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο πλευρό μας μέχρι το τέλος

Like
Share
Tweet