Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εφκήκαν οι καραόλοι … φέρτε σίκλες.

snalesΗ ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα, σκόρπισε τον ενθουσιασμό, όχι μόνο στους οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας, αλλά σε όλους τους φιλάθλους ανά το Παγκύπριο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν είναι λίγο πράγμα να κερδίζεις την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα του τόπου … Οι καραόλοι όλων των χρωμάτων, βγήκαν σεριάνι και άρχισαν τις μαθηματικές πράξεις. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα μας, δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και σε συνδυασμό κάποιων άλλων παραγόντων, ήρθε φυσιολογικά και η ήττα. Προσωπικά δεν θα ψάξω για δικαιολογίες.

Είμαστε ΑΠΟΕΛ … οι δικαιολογίες και το κλάμα δεν είναι μέσα στο δικό μας DNA … Αυτά, είναι για άλλους … ΟΧΙ για μας. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Χοχο. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να το κερδίσουμε. Το γεγονός πως είμαστε καλύτερη ομάδα, δεν κερδίζει από μόνο του το παιχνίδι . Χρειάζεται πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα. Να μην “επαναπαυτούμε” και προς Θεού!

Να μην υποτιμήσουμε τις δυνατότητες του Χόχου. Η ομάδα πρέπει να μπει “φουριόζα” μέσα στο γήπεδο και να δείξει από την αρχή, ποιό θα είναι το αφεντικό του ντέρμπι. Ο χοχος, δεν θα πρέπει να ελπίζει σε κανένα στάδιο του αγώνα πως μπορεί να μας κάνει τη ζημιά. Ζητάμε μια καθαρή νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου έτσι ώστε τα πράγματα να μπουν ξανά στη σωστή τους διάσταση.

Μπείτε μέσα λοιπόν και κερδίστε το παιχνίδι του Σαββάτου. Είστε εσείς που πριν λίγες μέρες κάνατε την Ευρώπη να παραμιλά, ΟΧΙ στα λόγια όπως άλλοι … αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ αποκλείοντας την μεγάλη Αθλέτικ Μπιλμπάο!  Παίξτε την μπάλα που ξέρετε και δεν έχετε να φοβηθείτε ΚΑΝΕΝΑ!

Το Σάββατο οι καραόλοι θα ξανά μπουν στις τρύπες τους.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ο Πίκρης

Like
Share
Tweet