Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αιφνιδίασε μας όπως και με την αεκ

timourΈχουμε ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι σήμερα, και όλους ο νους μας είναι στραμμένος, στο πως θα παραταχθεί η ομάδα μας, και ποιους ποδοσφαιριστές θα επιλέξει ο προπονητής μας. Περιμένουμε από τον κ. Κεσπάγια, να επιλέξει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για την τιε κατάλληλες θέσης, για να μπορέσει η ομάδα μας, να παίξει ορθόδοξα και να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Θέλουμε να μας αιφνιδιάσεις, εμάς και τους αντιπάλους μας. Θέλουμε να κάνει τις κινήσεις ματ, όπως έκανε και στο έκτος έδρας παιχνίδι μας, με την αεκ, και νίκησε κατακράτος, τον αντίπαλο προπονητή. Θέλουμε να μας αιφνιδιάσει ευχάριστα, για να πάρουμε την νίκη, που θα είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Δεν θέλουμε …

Να πιστεύουμε ότι, θα κάνει κάτι, που θα στοιχήσει στην ομάδα μας, απλός για να στείλει κάποια μηνύματα. Θέλουμε επίσης, οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέγουν να αγωνιστούν, να δώσουν τα απάντα τον δυνάμεων τους και να μην προδώσουν τον προπονητή τους, που τους εμπιστευτικέ. Εάν πράγματι θέλουμε τον τίτλο, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι στα λόγια.

Μόνο αυτό ζητάμε να κάνετε, και η στηρίξει όλων εμάς θα είναι δεδομένη. Μην μας απογοητεύσετε, και δώστε τα απάντα των δυνάμεων σας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όταν το κάνετε αυτό, να είστε σίγουροι ότι θα φύγουμε νικητές.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman 

Like
Share
Tweet