Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έφτασε επιτέλους η ώρα να το πούμε… (βίντεο)

Είμαστε τρεις στροφές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ακόμη προσπαθούμε να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος, πράγμα που έπρεπε να γίνει προ πολλού. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Γ.Σ.Π., αυτό το Σάββατο 04/05/2019 η ώρα 19:00 όπου με νίκη και βαθμολογικές απώλειες της Αεκ, κατακτούμε το φετινό τίτλο.

Έφτασε επιτέλους η ώρα, όπου όλοι μας, πρέπει να βοηθήσουμε την ομαδα μας, να κάνει την τέταρτη φετινή νίκη επιώ των gay της Λεμεσού και όλοι μαζί με μια φωνή να τραγουδήσουμε «…και σήκωσε το να το δω, το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό…».

Είμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά συνάμα, σε περίπτωση αποτυχίας, που ούτε καν θέλουμε να το σκεφτόμαστε, μπορεί να μπούμε σε μπελάδες. Γι’ αυτό, όλοι προσπαθήστε να είστε στο γήπεδο, να βοηθήσουμε την ομαδα μας, να επιτύχει τους στόχους μας.

Για τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας, δεν χεριάζετε να πούμε τίποτε περισσότερο, από το να κάνουν το αυτονόητα και να πάρουν τους τρεις πολυτίμους βαθμούς.

Την περσινή σεζόν, αυτό το παιχνίδι το κέρδισε μονός του ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ και αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα. Εμείς, μόνο εμείς, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι τίτλου, με την δική μας συμβολή και με το δικό μας πάθος, που θα παρασύρει τους ποδοσφαιριστές μας, σε μια εμφάνιση νίκης.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet