Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έφτασε η ώρα..

apoelfans1Φτάνουμε προς το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν και η ομάδας μας, μετά  από μια ξέφρενη πορεία που έφτασε μέχρι τους 16 του Europa League, καλείτε να βρει τα ψυχικά αποθέματα να κατακτήσει το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είμαστε στην 1η θέση, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από το 2ο και αυτή την εβδομάδα έχουμε 2 πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε, για να γίνουμε το απόλυτο φαβορί για το τίτλο.

Οι ποδοσφαιριστές μας είναι καταπονημένοι, από τα πάρα πολλά παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους, που τρέχουν ασταμάτητα από τον περασμένο Ιούλιο. Οι 4 μετάγραφες που έγιναν τον Γενάρη, με ψηλές προδιαγραφές, δείχνουν μέχρι στιγμής ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν ή τουλάχιστον να ξεκουράσουν τους παλιούς ποδοσφαιριστές μας, για να πάρουν κάποιες ανάσες. Εκτός από αυτού, έχουμε και τους τραυματισμούς, των Βινισιους και Εφραιμ, που μέχρι αυτή την στιγμή μας στοιχίζουν αφάνταστα. Από την άλλη, ο προπονητής μας κ. Κρίστιασεν, δείχνει ότι δεν μπορεί να χειριστει σωστά την κατάσταση, για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα μας, είμαστε εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Κανένας άλλος δεν μπορεί να δώσει την πνοή που χρειάζεται η ομάδα μας, για να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Έφτασε η ώρα του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ να γεμίσει τα γήπεδα, και να δώσει τον παλμό που ξέρει, για να κερδίσουμε τους αγώνες. Όλοι μας, πρέπει να είμαστε παρών αρχής, γενομένης αυτή την Κυριακή 09/04/2017 ώρα 16:00, το Γ.Σ.Π. για να δώσουμε την δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας, να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από την πρώην αιώνια αντίπαλο μας. Ο μοναδικός τους φετινός στόχος, είναι να μην πάρει ο ΑΠΟΕΛ ξανά πρωτάθλημα, γι’ αυτο την περασμένη Κυριακή έκαναν το traffic και έδιναν πασουλες στους αντιπάλους.

Ο μεγαλειώδες και ανεπανάληπτος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, έχει καθήκον να γεμίσει το Γ.Σ.Π., όπως κάνουμε και στα Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο για τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά για όλη την ποδοσφαιρική σεζόν. Για να μπορούμε να παίζουμε στην Ευρώπη, θα πρέπει πρώτα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γι’ αυτό χρειάζεται την βοήθεια όλων των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ και καθήκον μας είναι να το πράξουμε.

Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα τους ποδοσφαιριστές μας, τώρα που τα πόδια τους είναι βαρετά. Μόνο εμείς μπορούμε να τους εμψυχώσουμε και να τους κάνουμε να πετάνε στο γήπεδο, και να ξεχάσουν την κούραση τους.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

Hitman

Like
Share
Tweet