Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έφτασε η ώρα…

bombΗ εβδομάδα που θα διανύσουμε θα είναι πολύ εκρηκτική. Θα σκάνε οι βόμβες η μια πίσω από την άλλη. Μέχρι τώρα διαβάζαμε για τις μεταγραφούλες των άλλων ομάδων και εμείς περιμέναμε υπομονετικά. Πήραμε προς το παρών μόνο τον Εφραίμ, κάτι που ήταν σχεδόν δεδομένο. Τώρα είναι η σειρά των άλλων να ακούσουν τις δίκες μας μεταγραφές. Θα πάθουν όλοι σοκ. Η διοίκηση μας είναι αποφασισμένη να κάνει τον ΑΠΟΕΛ πανίσχυρο, όπως δηλαδή έπρεπε να ήταν εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε. Ποιοί θα έρθουν;….

Ονόματα ακούστηκαν πάρα πολλά και θα ακουστούν και πιο μετά. Το ΑΠΟΕΛ πουλάει και γι’αυτό όλοι τους γράφουν από ένα όνομα με την πεποίθηση ότι θα τους βγεί, και θα βγούν να πουν το σχετικό ‘… το είχαμε πει πρώτοι π.χ. τις 01/06/2014 και δικαιωνόμαστε …’. Εμείς έχουμε μιλήσει με ψηλά στελέχη του διοικητικού μας συμβουλίου, που δεν διαρρέουν τίποτα σε κανένα και καλά κάνουν, και μας είπαν να μην ανησυχούμε αφού οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι τόσο δυνατές που θα ενθουσιάσουν το κόσμο του ΑΠΟΕΛ και θα ‘Τρομοκρατήσουν’ του αντιπάλους. Εμείς έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόεδρο μας, κ. Πρόδρομο Πετρίδη, γιατί κάνει τις εξαγγελίες του πράξεις. Ο πρόεδρος έχει όραμα για την ομάδα μας και θα προσπαθήσει να αρπάξει αυτή την Ευρωπαϊκή χρυσή ευκαιρία που μας δίνεται.

Η άποψη μας για τον Τόμας Ντε Βινσέντι την έχουμε πει ξεκάθαρα. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να μείνει στην ομάδα μας. Πρέπει ο Ολυμπιακός και ο ποδοσφαιριστής να βάλουν νερό στο κρασί τους, και να δεχτούν κάποιους λογικούς παραμέτρους που θα τους προτείνει οι διοίκηση μας και να κλείσει η συμφωνία. Οι παράμετροι θα είναι πάρα πολύ απλοί και λογικοί, δηλαδή, εάν η ομάδα μας καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League, θα πάρετε τα ποσά σας, εάν μπούμε στους ομίλους του Europa League, τα ποσά αυτά θα είναι μειωμένα. Εάν δεν τα καταφέρουμε καθόλου, τότε ο ποδοσφαιριστής εάν θέλει μπορεί να αποδεσμευτεί. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι, εάν κερδίσουμε θα μας αποφέρει ένα ποσό κοντά στα €5,000,000. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να φέρουμε νέους ποδοσφαιριστές απροσάρμοστους και να πάθουμε τα ίδια με την περσινή χρονιά. Θέλουμε ένα παιχταρά που είναι στο πετσί της ομάδας μας και αυτός είναι ο Ντε Βινσέντι. Όλοι το γνωρίζουν αυτό και γι’αυτό επιμένουμε τόσο σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Πρέπει να επενδύσουμε σωστά, για να έρθουν ξανά χρήματα στην ομάδα μας. Πρέπει να δώσουμε για να πάρουμε πάρα πολύ περισσότερα. Έχουμε και τα δικά μας παραδείγματα, βλέπε Αίλτον, €700,000 και Τρισκόφσκι €300,000. Αυτές οι επενδύσεις έφεραν στο ΑΠΟΕΛ γύρο στα €50,000,000 και με την πώληση τους. Αυτή η λογική πρέπει να εφαρμοστεί για να έχουμε ελπίδες.

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΞΕΚΙΝΑ!

Hitman

Like
Share
Tweet