Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έφτασε ξανά …

gsp_thiatagiΜπήκαμε ήδη στο Φεβρουάριο και στα τελευταία κρίσιμα στάδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είναι στην πρώτη θέση με διαφορά 5 και 6 βαθμούς, από τους υποτιθέμενους διεκδικητές του τίτλου. Αυτός ο μήνας για την ομάδα μας, θα είναι πολύ γεμάτος, κρίσιμος και γεμάτος κούραση λόγο και των Ευρωπαϊκών ταξιδιών μας. Γι ‘αυτο όλοι μας σαν μια μεγάλη οικογένεια πρέπει να βοηθήσουμε σ ‘αυτό το δύσκολο έργο. Έφτασε ξανά …

Η ώρα του μεγάλου κόσμου του ΑΠΟΕΛ να κάνει την μεγάλη διαφορά, να γεμίσει τα γήπεδα, να σπρώξει την ομάδα μας σε νίκες, για να καθαρίζουμε το τοπίο. Θα έχουν κουραση στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές μας, λόγο των συνεχόμενων δύσκολων παιχνιδιών, οποταν θα πρέπει εμείς να τους εμψυχώνουμε. Θα αντλολησουν δύναμη από εμάς και ετσι θα νικήσουν την κούραση τους και θα περνούμε σε καθε αγωνα τους τρεις πολυτίμους βαθμούς, που θα μας φέρνουν πιο κοντά στην κατακτήση του 5ου συνεχόμενου τίτλου. Αυτο ζητουμε και αυτο θα κυνηγησουμε!

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από κανένα ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ να μην βρίσκεται στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα μας. Δεν πρέπει να μας επαναπαυθεί βαθμολογική διαφορά που έχουμε από τους υπόλοιπους. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουν πάρα πολλή προσπάθεια για να κερδηθούν, ετσι όλοι μας πρέπει να είμαστε παρών για να δώσουμε την δική μας μάχη και να κερδίσουμε όλοι μαζί τους αντιπάλους μας.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι κανένας από τους υπόλοιπους δεν θέλει να μας δει ξανά να κατακτούμε το πρωτάθλημα. Όλοι θα κάνουν παν, να μας κόψουν βαθμούς, για να το βάλουν στο CV τους σαν μια από τις μεγαλύτερες τους ποδοσφαιρικές επιτυχίες. Εμείς τέτοια χάρη δεν θα τους κάνουμε και θα τους πάρουμε τα σώβρακα.

Έφτασε ξανά η ώρα του μεγαλειώδες, συγκλονιστικού κόσμου του ΑΠΟΕΛ να γεμίσει να γήπεδα και να πάρουμε τις νίκες μόνοι μας. Μόνο με την φωνή μας, μόνο με τα τραγούδια μας, μόνο με τα συνθήματα μας. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ έφτασε η ώρα, να σταθούμε δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας. Εάν καταφέρουμε να βγούμε νικητές τον Φλεβάρη, τότε  το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας.

ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ

Σ ’ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet