Έφτασε ο Ιούνης

soulΕδώ και αρκετές μέρες διαβάζουμε και ακούμε αρκετά από τα ΜΜΕ για την μεταγραφολογία της ομάδας μας. Ο κάθε ένας ανοίγει το στόμα του και ξεφουρνίζει όσα ονόματα του έρχονται στο μυαλό και το πιο αστείο της υπόθεσης είναι και οι τίτλοι που βάζουν στις ανακοινώσεις τους για να πάρουν τα ανάλογα hits που θα ανεβάσουν τις ‘μετοχές τους στα ΜΜΕ τους. Μερικοί από τους τίτλους που διαβάζουμε είναι, ‘Αποκλειστικό’, ‘Μεταγραφή Μπάμ’, ‘Θα γίνει μεγάλο σούσουρο’ Αυτοί και πολλοί άλλοι τίτλοι διακοσμούν τις σελίδες τους για τα ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. Το είπαμε πολλές φορές και θα το ξαναπούμ, ο ΑΠΟΕΛ πουλ, και όλοι θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Καλά λέμε εμείς οι άλλες οι ομάδες δεν θα έχουν αποδεσμεύσεις και μετάγραφες; Γιατί δεν ασχολείστε με αυτές και μόνο για το ΑΠΟΕΛ δίνεται τόση πολύ έμφαση και παραπλανείτε τους οπαδούς μας; Εμείς αυτό που έχουμε …

Να πούμε στους φιλάθλους και στους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας είναι, να κάνουν ακόμα λίγες μέρες υπομονή μέχρι να μπεί ο Ιούνης και τότε θα πάρουν τα αναμενόμενα SMS για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν φέτος την ομάδα μας. Από την 1η Ιουνίου όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που μας ενδιαφέρουν θα έχουν λήξει και θα μπορούν να ανακοινωθούν από την διοίκηση μας. Εάν εμείς οι οπαδοί έχουμε μια έγνοια για τις μεταγραφές της ομάδας μας οι διοικούντες και η τεχνική ηγεσία έχουν χίλιες.

Το μόνο που πρέπει όλοι μας να κάνουμε είναι να παρακαλούμε ότι αυτή την χρονιά θα γίνουν σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών και να μην έχουμε τα περσινά ντράβαλα σε ότι αφορούσε τις μεταγραφές. Ελπίζουμε οι διοικούντες μας να έμαθαν από τα λάθη τους για να μην τα επαναλάβουν και φέτος, γιατί αυτό στοιχίζει και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά για την ομάδα μας. Ο στόχος που έχουμε φέτος να μπούμε στους ομίλους του Champions League πρέπει να πραγματοποιηθεί για πάρα πολλούς λόγους και οι διοικούντες μας το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.

Κλειστέ τα μάτια σας και τα αυτιά σας σε όποιες ψιθυρολογίες και εάν ακούγονται και ειδικά σε ποδοσφαιριστές μας που λήγουν τα συμβόλαια τους και θα βγουν οι ανάλογες ανακοινώνεις. Σίγουρα η διοίκηση μας έχει βάλει ακόμ, ένα μεγάλο στόχο που εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Την μείση του budget της ομάδας μας κατά 15% για να μπορέσει η Εταιρεία να ανταποκριθεί οικονομικά με τα εισοδήματα της Κυπριακής πραγματικότητας. Με αυτό τον τρόπο θα φύγει και ένα πάρα πολύ μεγάλο άγχος από την ομάδα μας, που έχουμε τα τελευταία χρόνια, ότι αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους, τότε ο προϋπολογισμός της χρονιά, θα είναι έλλειπης. Αυτή την πίεση και αυτό το άγχος πρέπει να τα αποβάλουμε το συντομότερο για να μπορέσουν να έρθουν πιο ήρεμες μέρες στον Αρχάγγελο και στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να είναι μέρος αυτής της οικονομικής εξυγιάνσεις που θα γίνει στην ομάδα μας θα αποχωρήσουν.

Έχουμε μια κρυφή αισιοδοξία ότι ο Ιούνιος, για εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, θα είναι πολύ ηλιόλουστος!!! Πιστεύουμε ότι θα γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι μας έχουμε μάθει από τα λάθη μας και δεν θα τα επαναλάβουμε. Κάντε υπομονή ακόμη λίγες μέρες και περιμένετε τα SMS!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet