Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έφτασε η ώρα του Ραφαήλ

Rafaelos_AnastasiouΗ ώρα του μικρού Ραφαήλ  Αναστασίου να ξανά-αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα μας, πιστεύουμε ότι έχει έρθει. Τον είδαμε σε ένα μόνο δύσκολο αγώνα με, την Σπάρτα Πράγας εκτός έδρας, και τα πήγε αρκετά καλά και μετά από αυτό τον αγώνα, κακός δεν τον ξαναείδαμε να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα. Με τους τελευταίους τραυματισμούς που είχαμε στο τελευταίο μας εκτός έδρας παιχνίδι με την Σιαλκε, βλέπε Καρλάο και Αστιθ, έχουμε μείνει μόνο με τον Αμοριν στο κέντρο της άμυνας. Λογικά, και όπως φαίνονται τα πράγματα, ο μικρός 18χρόνος ποδοσφαιριστής μας, θα δώσει την λύση στο προπονητή μας για να είναι ο παρτενέρ του Αμοριν για το εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Αγία Νάπα την Δευτέρα 30/11/2015. Είναι ένα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που ο προπονητής μας εμπιστεύεται και θα του δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να πάρει τις εμπειρίες του. Δεν πιστεύουμε ότι ο προπονητής μας…

Θα μετακινήσει των Μοραις στο κέντρο της άμυνας για να καλύψει τα κενά των τραυματισμών. Είναι προπονητής που τολμά και θα δώσει την ευκαιρία στο Ραφαήλ να δείξει το τι αξίζει, και κατά πόσο θα μπορεί ο ίδιος να βοηθήσει την ομάδα μας στο μέλλων. Κάνοντας αυτές τις κινήσεις, η ομάδα μας κερδίζει ποδοσφαιριστές, και μπορεί να γίνει πιο ευέλικτη με κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως έκανε και στην Γερμάνια, όταν μετακίνησε τον Καρλαο αριστερά της άμυνα και η ομάδα μας έκλεισε όλους του διαδρόμους προς τους επιθετικούς της Σιακλε.

Η ομάδα μας ακόμη προσπαθεί να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα, γιατί με τους τόσους πολλούς τραυματισμούς που έχουμε κάθε εβδομάδα, δεν καταφέραμε να βρούμε ένα σταθερό σχήμα και ποδοσφαιριστές. Αντί όμως να ψάχνουμε να βρούμε ποδοσφαιριστές από άλλες χώρες και να παίρνουμε τα ρίσκα εάν θα πετύχει η μεταγραφή, μπορεί να είναι πιο ασφαλές να κοιτάξουμε από μέσα στην ομάδα μας, να βρούμε τις λύσεις, που δεν θα χρειάζονται και χρόνο προσαρμογής. Κάποτε μπορεί οι λύσεις να βρίσκονται δίπλα μας και εμείς να κοιτάζουμε πολύ ψηλά και αυτό να μας στοιχίζει αγωνιστικά και οικονομικά.

Δεν θα πούμε ότι το παιχνίδι με την Αγία Νάπα είναι δύσκολο, γιατί όταν είσαι ο ΑΠΟΕΛ και θέλεις πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σημαντικά. Κανένα παιχνίδι δεν μπορείς να εξαιρεθεί, γιατί μπορεί να χαθούν βαθμοί από παιχνίδια παγίδες, λόγο τις υποτίμησης που κάνουμε. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, πρέπει να είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος, αλλιώς το έχασες. Εμείς, δεν θέλουμε να πέσουμε σε καμία παγίδα, και έτσι λέμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σημαντικά. Εμάς ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και με τίποτε δεν πρέπει να αναπροσανατολιστούμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet