Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι βαθμολογικές απώλειες και ευθύνες του Δώνη

donisΟ αγώνας με την Ομόνοια ήταν πολύ σημαντικός.   Η απόδοση της ομάδας ήταν αρκετά καλή και έδειξε ότι η ομάδα μπορεί και έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.  Οι αγώνες που ακολούθησαν Ορόκλινη, ΑΕΛ,  ΑΕΚ έδειξαν ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ.  Η κατακόρυφη μείωση στην απόδοση της ομάδας είναι καθαρή ευθύνη του κ.Δώνη.  Μετά τον αγώνα με την Ομόνοια η ομάδα δεν παρουσιάστηκε καλύτερη όπως αναμενόταν αλλά πολύ κατώτερη…

Στους  αγώνες με την Ορόκλινη, ΑΕΛ, ΑΕΚ  έγιναν πολλά λάθη από τον κ.Δώνη αλλά και υποτίμηση αντιπάλων.   Ποδοσφαιριστές όπως Αλωνεύτης και Μαντούκα κάνουν την διαφορά και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να είναι στον πάγκο.  Ακόμη και ο Σαντίν στον αγώνα με την ΑΕΚ χάθηκε πάλι με ευθύνη του κ.Δώνη, γιατί Αλωνεύτης και Μαντούκα που θα τον τροφοδοτούσαν ήταν στον πάγκο.   Mε την είσοδο των 2 και όταν ο Σαντίν άρχισε να αποδίδει ο κ.Δώνης τον αντικατέστησε.  Στον αγώνα στην Γαλλία με την Μπορτό πάλι είχαμε λανθασμένες επιλογές στις αλλαγές, αν θυμάμαι καλά έκανε αλλαγή τον Ισμα που ήταν από τους καλύτερους και η απόδοση της ομάδας έπεσε κατακόρυφα.

Επίσης ο κ.Δώνης αλλά και η διοίκηση έχουν την ευθύνη και θα έπρεπε  να το έκαναν ήδη από τον αγώνα με την Ορόκλινη να επιβάλλουν χρηματικές ποινές σε ποδοσφαιριστές που δεν τιμάνε την φανέλα που φορούνε με την απόδοση τους.     Επίσης η διοίκηση θα εκτός από ποινές σε ποδοσφαιριστές πρέπει να βάζει και χρηματικές ποινές στους άμεσα υπεύθυνους δηλαδή τον κ.Δώνη και το επιτελείο του.

Για το θέμα του Ισμα πιστεύω ότι ο κ.Δώνης και το ΑΠΟΕΛ κακώς τον έδιωξαν άποψη μου είναι ότι έτυχε λανθασμένου χειρισμού από την ομάδα.  Για αυτό αν είμαι σωστός ή λάθος θα φανεί αυτό από την απόδοση του στη νέα του ομάδα.  Ο χρόνος θα κρίνει αν ο κ.Δώνης έδιωξε ένα ταλέντο σε μια δύσκολη εποχή που το είχαμε ανάγκη και απλά δεν βρήκε τον τρόπο να το χειριστεί.

Δεν επιτρέπονται άλλα λάθη από τον κ.Δώνη, πέρασε αρκετός καιρός που είναι στο ΑΠΟΕΛ και έδειξε η ομάδα ότι μπορεί υπάρχουν οι αποδείξεις καλών αγώνων που έγιναν.   Δεν επιτρέπεται άλλη βαθμολογική απώλεια ούτε και υποτίμηση κανενός αντιπάλου.  Ο κ.Δώνης αλλά και το επιτελείο του θα κρίνονται πιο αυστηρά από εμάς τους φιλάθλους από τώρα και στη συνέχεια, γιατί κάθε απώλεια μπορεί να μας στοιχίσει τον τίτλο!

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Απλός φίλαθλος

Like
Share
Tweet