Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ευχαριστούμε γιατρέ

sxizasapoelΤο όνομα του είναι συνδεδεμένο με το Σωματείο μας εδώ και 35 χρονιά. Προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλες τις ομάδες του ΑΠΟΕΛ και σε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ακατάπαυστα και χωρίς κανένα ενδοιασμό. Ποτέ του δεν αρνήθηκε να βοηθήσει οποιοδήποτε άνθρωπο που τον είχε ανάγκη, και ποτέ του δεν δίστασε να βάλει την προσωπικότητα του μπροστά για το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ. Ο γιατρός μας, κ. Κώστας Σχίζας, μετά από 35 ολόκληρα χρόνια προσφοράς στο ΑΠΟΕΛ με την ειδικότητα του ιατρού της ομάδας μας, θα παραχωρήσει την θέση του σε ένα καινούργιο ιατρικό επιτελείο που θα είναι υπεύθυνο για τον Αρχάγγελο.

Η εκτίμηση που τρέφουν όλοι για το άτομο του είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο ευχαριστώ που μπορεί να εισπράξει από την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Στα 35 χρόνια που είναι στο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει μόνο φίλους γιατί έχει ένα σπουδαίο χαρακτήρα και πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Όσοι τον έχουν  ζήσει από κοντά μόνο τα καλύτερα λόγια έχουν να πουν για το γιατρό Κώστα Σχίζα. Είναι ένα αγνός και γνήσιος ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ και πάντα θα έχει το ΑΠΟΕΛ πάνω από τον εαυτό του.

Εμείς θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για όλα τα χρόνια που αφιέρωσε στην ομάδα μας παρέχοντας τις ιατρικές του υπηρεσίες. Ο κ. Κώστας Σχίζας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, από το πόστο του στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή του και πάντα να είναι γέρος και δυνατός, για να μπορεί να είναι πάντα δίπλα στην μεγάλη του αγάπη το ΑΠΟΕΛ.

Like
Share
Tweet