Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ευχόμαστε να τα καταφέρουν

Εδώ και κάποιες εβδομάδες η εταιρεία της ομάδας μας, με μυστηριώδες ανακοινώσεις συνοδευόμενα με κάποια σποτάκια, προτρέποντας τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ότι κάτι πολύ ευχάριστο θα εξαγγείλει την 25η Μαρτίου 2021, που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Η αγωνία των ΑΠΟΕΛιστων ήταν στα ύψη και περίμεναν με ανυπομονησία η ώρα 18:21, την ανακοίνωση της ομάδας μας.

Πράγματι η εξαγγελία έγινε, η έκπληξη ήταν πάρα πολύ καλή, η επετειακή φανέλα που παρουσίασε ενθουσίασε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, αλλά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι εκατοντάδες χιλιάδες και η ποσότητα που εξάγγειλε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ για αυτή την εκπληκτική φανέλα ήταν μόνο 200 κομμάτια!!!

Πείτε μας τώρα κύριοι ποιοι 200 ΑΠΟΕΛιστες θα αγοράσουνε και ποιους θα αφήσετε με δυο χείλι καμένα!!!

Ξεσηκώσατε τον απανταχού ΑΠΟΕΛιστα ανά το παγκόσμιο, γιατί αρκετός κόσμος του ΑΠΟΕΛ επικοινώνησε μαζί μας από το εξωτερικό, για να του πείτε ότι αυτή η εξαιρετική επετειακή φανέλα, θα δοθεί μόνο σε 200 άτομα!!!

Είναι κάτι παρόμοιο, με το τι έγινε με τα εντός έδρας εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ vs Ρεαλ, που έστησαν τον κόσμος στα εκδοτήρια του Γ.Σ.Π. για ώρες, για 200 εισιτήρια.

Οι υπεύθυνοι της εταιρεία, αμέσως μετά την εξαγγελία των επετειακών φανελών, παρόλο που η τιμή τους είναι τσουχτερή, €90, βλέποντας την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, κατάλαβαν αμέσως το λάθος τους και εξέδωσαν ανακοίνωση ότι θα επικοινωνήσουν με την Macron, για να κάνει και άλλες ποσότητες.

Το ερώτημα είναι, πόση ποσότητα θα πρέπει να κάνει η Macron, εάν κάνει, για να ικανοποιήσει τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ?

Οι υπεύθυνοι μας, σαν επετειακή φανέλα, σε πρώτη φάση έπρεπε τουλάχιστο να παραγγείλει 1821 φανέλες που είναι και συμβολικός αριθμός.  Τώρα πιστεύουμε ότι τουλάχιστο θα πρέπει παραγγείλει ακόμη 4000 φανέλες για να μπορέσουμε όσοι περισσότεροι ΑΠΟΕΛιστες να την προμηθευτούν.

Είναι η καλύτερη φανέλα που έχει κάνει ποτέ η ομαδα μας και μια απαίτηση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, είναι πως η ομαδα μας σε όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, να αγωνίζεται με αυτή την φανέλα, τιμώντας την θυσία των προγόνων μας για την ελευθερία του Έθνους μας.

Περιμένουμε όλοι με αγωνιά την εξαγγελία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, για το πόσες και ποτέ θα είναι έτοιμες η νέα παρτίδα φανελών που θα παραγγείλουν και πως μπορει ο κόσμος να τις αγοράσει.

Ευχόμαστε οι διοικούντες της ομάδας μας, να καταφέρουν να ικανοποιήσουν όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, αλλιώς θα είναι ακόμη μια μεγάλη αποτυχία επί διοικήσεως τους.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η

ΘΑΝΑΤΟΣ

Hitman

Υ.Γ. Δεν έχουμε αναφέρει ότι τουλάχιστο όσοι φέτος είναι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας, έπρεπε να έχουν προτεραιότητα ή 50% έκπτωση.

Like
Share
Tweet