Έφυγε γιατί…

DonisΧθές ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση συνεργασίας μας με τον Γιώργο Δώνη. Ο Ελλαδίτης τεχνικός πήρε με την ομάδα μας ντάμπλ και επίσης μπήκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ήταν στην ομάδα μας. Πιθανώς αυτά τα τεράστιας σημασίας επιτεύγματα να ήταν τα καλύτερα της καριέρας του. Ο κ.Δώνης δεν έφυγε για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας μας γιατί όπως πολλοί θα υποστηρίζουν. Όλες οι ομάδες έχουν και τα κάτω τους. Έφυγε γιατί…

ενώ είχε ένα πλούσιο ρόστερ με παίκτες ποιότητας, δεν μπορούσε να το καθοδηγήσει σωστά και να το παρουσιάσει όπως πρέπει έτσι ώστε να έχουμε και εμείς ώς ομάδα τα αποτελέσματα που έπρεπε. Το τεχνικό τίμ του Δώνη ευθύνεται για τους συνεχείς τραυματισμούς κάποιων παικτών. Το τεχνικό τίμ φέρει ευθύνη για την κακή φυσική κατάσταση που είχαν κάποιοι παίκτες οι οποίοι πραγματικά έλειψαν στην ομάδα και φάνηκε η απουσία τους. Σε συνδιασμό με αυτό ο Δώνης φεύγει πρίν το τέλος της κανονικης ποδοσφαιρικής περιόδου απο τον Αρχάγγελο. Σήμερα 7 Ιανουαρίου 2015 αποχαιρετά τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και φεύγει απο το νησί.

Επειδή δεν τα μηδενίζουμε όλα, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα! Πήρε τα ινία σαν προπονητής της ομάδας μας όταν είμασταν “εκτός ελέγχου” και μας “έσπρωξε” στον ίσιο δρόμο. Το τι έγινε μετά δεν έχει σημασία γιατί τώρα τελείωσε η συνεργασία και πλέον περιμένουμε τον νέο τεχνικό μας. 2 ονόματα προτάθηκαν μέχρι τώρα: Τιμούρ Κεσπάγια και Jose Morais.

Δώνη καλή συνέχεια και καλή επιτυχία όπου και αν πάς!

 

Like
Share
Tweet