Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έγινε συνήθεια … αλλά

champion_leagueΤα τελευταία χρόνια, από το 2009 που πρωτομπήκαμε σε ομίλους, μας έχει γίνει εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ συνήθεια, απαίτηση, δεν ξέρουμε και εμείς τι, ότι εάν δεν μπούμε ομίλους και ειδικά του Champions League η χρονιά είναι αποτυχημένη. Τη έχουμε ‘βιδώσει’ αυτή την εμμονή στον τρελό μας εγκέφαλο και δεν λέει να βγει. Έχουμε βάλει τόση μεγάλη πιέση στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και περισσότερο στους εαυτούς μας, που σε κάποια φάση θα τρελαθούμε όλοι μας. Από την μια, είναι καλό, γιατί θέλουμε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο και να είμαστε στα μεγάλα σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, άλλα και από την άλλη δεν πρέπει να τα βάφουμε μαύρα εάν δεν τα καταφέρουμε. Εδώ οι άλλοι …

Προσπαθούν απεγνωσμένα να φτάσουν στον 3ο και 4ο προκριματικό γύρο του Europa League και εάν τα καταφέρουν θα είναι μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους.  Θα πάρουν λένε γύρο στις €600,000 και θα είναι γι’αυτούς μεγάλο επίτευγμα. Εμείς πήραμε στο τελευταίο αγώνα €5,000,000 και ακόμη θέλουμε και άλλα. Κανείς στο τελευταίο παιχνίδι μας δεν πανηγύρισε τουλάχιστο δεόντως την είσοδο μας στο Europa League. Οι περισσότεροι έφυγαν 5 -10 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού, αντί να μείνουν στις κερκίδες να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές μας για την επιτυχία τους. Εάν δεν μπούμε στους ομίλους του Champions League δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, πάντα απαιτητικός και αχόρταγος. Θέλουμε τα πάντα. Και το Champions League να κατακτήσουμε σε λίγο καιρό θα θέλουμε και κάτι άλλο.

Είπαμε και προηγουμένoς ότι αυτή μεγάλη απαίτηση των φιλάθλων μας, κάποτε είναι και για το καλό της ομάδας μας αλλά κάποιες φορές θα μας γυρίσει ‘μπούμερανκ’, έτσι προειδοποιούμε όλους μας, να είμαστε όλοι πιο προσγειωμένοι και να πατάμε λίγο περισσότερο στην γη. Δεν μπορούμε να γίνουμε υπερομάδα από την μια στιγμή στην άλλη. Θέλει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό δρόμο, που πρέπει να τον διαβούμε σοφά και ενωμένοι, και εάν το πράξουμε αυτό τότε γίνουμε η ομάδα που όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ονειρευόμαστε.

Τα συγχαρητήρια μας στους οπαδούς μας, στην Νότια για την άψογη συμπεριφορά και παλμό που έχουν δώσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ελπίζουμε το νέο συμβούλιο του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να αντεπεξέλθει στις δύσκολες προκλήσεις και να βοηθήσει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί.

Εμείς λέμε ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ γιατί έτσι γουστάρουμε και σε όποιον αρέσει.

ΨΗΛΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Hitman

Like
Share
Tweet