Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

EΓΥΡΑΜΕΝ ΤΖΑΙ ΠΙΣΩ!

young-man-orange-sweatshirt-18074634Προψές είδαμεν τα ούλλα εκτός του Μπρεσάν. Πόθεν να αρκέψω πόθεν να τελειώσω! Σταθάρα μου γιούι μου, πόσο να φωνάζουμε να σε βάλει! Έφκαλες μας ούλλους ασπροπρόσωπους λεβέντη μου. Η μισές αν μενεν οι παραπάνω ευκαιρίες ως το 60 εν που εσένα που ήταν οι σεντρες. Έφυες που τα χοχάκια, έφυες από τα αλώνια ήρτες στα σαλόνια τζαι κάμνεις την δουλειά σου όπως πρέπει.

Εφραίμ μου εν σε ήθελε η τύχη να σκοράρεις, έν εσιει λάθος. Απλά εν νάκκον αδικαιολόγητο να μεν ερουφούσαν που εσένα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα γκολ τα ευλοημένα δηλαδή. Είσαι λεβέντης τζαι η κερκίδα δείχνει το που σου έσιει έτσι πολλήν εμπιστοσύνη τζαι εσένα τζαι του Στάθη. Είπαμεν, που τα αλώνια στα σαλόνια. Αρέσκει σας η αλήθκεια αλλά αρέσκει μας τζαι εμάς. Νομίζετε εν λυσιούν οι χόχοι που κάμνετε έτσι όπως τους πελλούς μέστο γήπεδο; Εν χωνεφκουν που εν χωνεφκουν ότι έσιει σχέση να κάμει με ΑΠΟΕΛ έ τωρά εν μπόρουν με να μας θωρούν με να μας ακούουν.

Καρλάο γιούιν. Τι έκαμες προψες γιούιν. Παναγία μου. Σχεδόν ούλλοι οι παίκτες ήταν φορμαρισμένοι εψες. Εκάμαν τα «νεαρά αγόρια» να πιένουν κόφτες, να κάμνουν σκληρά φάουλ τζαι να πιάννουν βύρρα τις κάρτες. Έτσι ρε εν ο ΑΠΟΕΛ τζαι γουστάρουμε να τους κάμνουμε ότι θέλουμε μέστο ΓΣΠ.

Οι ΑΠΟΕΛίστες που επίαν εψές γήπεδο πρέπει να απολαύσαν ότι είχε να κάμει σχέση με ΑΠΟΕΛ. Τον αγώνα, τους ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, τις φωτοβολίδες, τα πανό, τα σφυρίγματα, ούλλα μα ούλλα. Ο ΑΠΟΕΛ έσιει τον κόσμο του πάντα δίπλα του τζαι τούτο εν πολλά σημαντικό, μόνο που έσιει μερικούς που θκιαλέουν ίντα μάτς εννα πάσιν τζαι τούτο πρέπει να διορθωθεί κάποτε εν αδικαιολόγητο τζαι κρίμαν.

Όπως τζαι να έσιει. Είμαστε στους 32 σχεδόν. Πρέπει να γίνει το αδύνατον δυνατό να γίνει τίποτε άλλο οπόταν εγυραμεν τζαι πίσω.

Συνάξετε ριάλλια να δούμε που εννα πάμεν στο επόμενο ράουντ ρε ΑΠΟΕΛιστούθκια τζαι κανεί να περιπαίζετε τους αλλόθρησκους. Εν τζαι πολλοακούουν σας τζιαμε που ένουν.

ΑΟΥΥΥΥΥ!!!!! ΚΑΙ ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ γιατί για ΟΥΛΛΑ η απάντηση εν ΝΙΑΟΥ….τζαι ότι γράφει η φώτο!

AU*Fan

Like
Share
Tweet