Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι ακριβά τα Season Tickets;

Πολλοί είναι αυτοί που παραπονέθηκαν για τις τιμές των φετινών season ticket. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές την προηγούμενη χρονιά. Στιγμές που όλοι θα τις θυμόμαστε με περηφάνια, στιγμές που πολύ δύσκολα θα επαναληφθούν από οποιανδήποτε κυπριακή ομάδα, στιγμές που έκαναν όλη την Ευρώπη και όχι μόνο να παραμιλά για μια ’’μικρή’’ ομάδα που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ! Ότι και να πούμε για τα επιτεύγματα της ομάδαρας μας είναι χιλιο-ειπωμένο και πολύ λίγο για να το περιγράψει κανείς.

Τώρα, σε διάφορα πηγαδάκια και όχι μόνο, συζήτιουνται πολύ έντονα οι τιμές των season tickets. Ακούμε διάφορα… ότι είναι αχάριστη η διοίκηση, ότι μας ξεγελούν, ότι μας εκμεταλλεύονται, ποια μείωση έγινε και άλλα πολλά. Θεωρώ ότι ο μόνος λόγος που ο κόσμος διαμαρτύρεται είναι το οικονομικό και μόνο (είναι αδικαιολόγητο αν τα παράπονα εστιάζονται σε άλλους λόγους εκτός του οικονομικού) λόγω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια.  Κατά την άποψη μου θεωρώ ότι θα μπορούσε η διοίκηση να προσφέρει κάποιο ποιο ελκυστικό πακέτο σε όλο αυτό τον κόσμο που κάθε καλοκαίρι – σε νεκρή περίοδο δίνει ένα σεβαστό ποσό για την αγορά, κυρίως, του season ticket.

Για παράδειγμα θα μπορούσε να :

  • Δοθεί μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης τους κατόχους διαρκείας που ανανεώνουν
  • Δοθεί μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης για αγορές από το Orange Shop
  • Υπάρχουν πακέτα για οικογένειες (π.χ πατέρας με 2 παιδιά, πατέρας-μητέρα-παιδί κτλ)
  • λόγω τιμωρίας της ομάδας μας για 1 εντός έδρας αγώνα και πιθανόν να υπάρξουν νέες τιμωρίες (που απευχόμαστε) αυτόματα σημαίνει ότι από το πακέτο του season ticket αφαιρείται 1 αγώνας και πιθανώς να ακολουθήσει και άλλος. Σε τέτοια περίπτωση αφού η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή τότε θα μπορούσε να προσφερθεί κάποιο δώρο από το Orange Shop π.χ  ή έκπτωση 30-50% σε αγορές που θα γίνουν σε συγκεκριμένη περίοδο μόνο  για κατόχους διαρκείας.
  • Εξασφάλιση εισιτηρίων ευρωπαϊκών αγώνων (να μην επαναληφθεί το φαινόμενο που είχαμε πέρσι με τη Real Madrid).

Πιστεύω ότι αν γινόταν κάτι από τα πιο πάνω, θα ήταν λιγότεροι αυτοί που θα φώναζαν και διαμαρτύρονταν για τις τιμές των season tickets.  Να έμεναν όλοι ευχαριστημένοι, πολύ δύσκολο γιατί ο ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΑΣ είναι εκ φύσεως απαιτητικός σε όλα!

Like
Share
Tweet