Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι απλό… όμως δεν είναι! (Βίντεο)

apoel-autokratorasΡίγοςΧαράΣυγκίνησηΠερηφάνια. Αυτά είναι από τα λίγα συναισθήματα που νιώσαμε ψές ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ μια φορά ΘΡΥΛΕ μου. Πώς γίνεται να μην δακρύσουμε, να μην χαρούμε, να μην πετούμε στους 32 ουρανούς μετά από το ψεσινό. Πώς γίνεται να μην σωπάσουμε και να σκεφτούμε ότι, πριν λίγα χρόνια για την ομάδα μας η Ευρώπη ήταν τελικά απλά μια αρχή στο θεσπέσιο έργο που καταφέραμε μέχρι τώρα. Για όνομα του Θεού.

Είναι απίστευτο. Είναι μαγικό, είναι απερίγραπτο το τι νιώθουμε για τον ΑΠΟΕΛ μας. Το θέμα είναι ότι ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ και πάντα ΘΑ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ αλλά και πάλι όταν έρθει ακόμα μια τεράστιας σημασίας Ευρωπαϊκή επιτυχία για την αρρώστιαμας, πάλι τα συναισθήματα και η περηφάνια μας θα μας κυριεύουν. Δεν περιγράφω άλλο. Δεν ξέρω τι να πω, τι να γράψω, πώς να συμπεριφερθώ σήμερα. Αν δεν είσαι ΑΠΟΕΛ δεν ξέρεις. ΠΟΤΕ δεν θα μάθεις. Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει όλο αυτό που ζούμε, αν δεν γεννήθηκες ΑΠΟΕΛ, αν δεν έζησες τον γαλαζοκίτρινο παλμό ποτέ σου, αν δεν ανάπνευσες τον ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ οξυγόνο που εμείς αναπνέουμε από τον καιρό που γεννηθήκαμε.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ευλογία. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μαγεία, είναι αρρώστια, είναι ναρκωτικό, είναι εξάρτηση είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ ιδεολογία!

Μέσα στην κοινωνία που ζούμε, μέσα στην διεφθαρμένη αυτή κοινωνία που ζούμε, μέσα σε όλα τα ψέματα, τα βάσανα, τους ανθρώπινους εγωισμούς, τις αξίες που σιγά σιγά παθαίνουν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, έχουμε να παίρνουμε δύναμη ΜΟΝΟ από το ΑΠΟΕΛ μας. Πρέπει να το νιώσεις αυτό το συναίσθημα, για να καταλάβεις τι εννοώ. Δεν είναι απλό και όμως πάλι είναι. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΕΛ

AU*FAN

Like
Share
Tweet