Είναι διατεθειμένοι;

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την ήττα πατατράκ της ομάδας μας, από την Δόξα και ακόμη περιμένουμε να μας ανακοίνωσει η διοίκηση μας τον νέο μας προπονητή.

Μπορεί ο νέος μας προπονητής να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μας και προπαντός το θέμα εκγυμνάσεις και τραυματισμών των ποδοσφαιριστών μας;

Η διοίκηση της ομάδας μας, προσπαθεί να αλλάξει το μοντέλο που έχουμε εδώ και χρόνια στον Αρχάγγελο και πάρα πολλοί από εμάς διερωτόμαστε εάν αυτό θα επιτύχει. Ο λόγος που μας προβληματίζει είναι ότι, για να αλλάξουμε μοντέλο, πρέπει πρώτα από όλα, οι διοικούντες μας, να αλλάξουν νοοτροπία και επιτέλους να αφήσουν, αυτούς που οι ίδιοι προσέλαβαν / εμπιστευτήκαν να κάνουν την δουλειά τους.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, μπορεί να σώπασε λιγάκι, αλλά δεν έχει ξεχάσει και περιμένει την διάσκεψη τύπου που θα κάνει η διοίκηση μας για να πάρουμε κάποιες πειστικές απαντήσεις. Τα ερωτήματα που έχουμε είναι πάρα πολλά και ελπίζουμε ο πρόεδρος μας, κ. Πετρίδης, να μας πει την αλήθεια σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το οικοδόμημα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

Θέλουμε να γνωρίζουμε

  • Για το οικονομικό
  • Για το τρόπο λειτουργείας αυτού του νέου μοντέλου
  • Ποιες θα είναι η αρμοδιότητες και ευθύνες του τεχνικού διευθυντή
  • Ποιος θα είναι ο νέος μεγάλος επενδυτής μας και τι θέλεις σαν αντάλλαγμα για αυτά που προτίθεται να κάνει
  • το τελευταίο και πιο σημαντικό, εάν επιτέλους τα μέλη της διοίκηση μας (επιτροπή προγραμματισμού) θα σταματήσει να μπαίνει στα πόδια των επαγγελματιών, που οι ίδιοι έχουν προσλάβει.

Θέλουμε επιτέλους, να ξέρουμε εάν θα βαδίσουμε στους σωστούς ορίζοντες και εάν η ομάδα μας θα ξανά ορθοποδήσει με γερές βάσεις.

Με λίγα λόγια, είστε επιτέλους έτοιμοι, εσείς οι διοικούντες, να αφήσετε πίσω τις παλιές ‘κακές’ σας συνήθεις και εμπιστευτείτε τα άτομα, που εσείς προσλάβατε, να κάνουν την δουλειά τους….

Αυτά θέλουν να γνωρίζουν οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, γιατί κακά τα ψέματα, άλλα λάθη δεν σηκώνει η ομάδα μας,  αλλιώς θα μας πάρουν πίσω στα πέτρινα χρόνια.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet