Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι εσκεμμένα ή ακατάλληλο

Τastynomia-tsireio-aelapoelα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες κάποιων επικίνδυνων φασαριών που γίνονται μεταξύ των φιλάθλων στα γήπεδα. Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί των ομάδων πέφτουν στην παγίδα ορισμένων που εκμεταλλεύονται την αφέλεια τους. Το 80% των όλων των περιστατικών που βλέπουμε βία στα γήπεδα είναι στο Τσιρειο στάδιο. Πιστεύετε είναι τυχαία; Εάν το πιστεύετε αυτό, τότε το στάδιο αυτό είναι ακατάλληλο να φιλοξένει φίλαθλους και πρέπει να κλείσει άμεσα και οι ομάδες που το χρησιμοποιούν πρέπει να δηλώσουν άλλη έδρα. Εάν όμως δεν το πιστεύετε αυτό, …

Που και αυτή είναι η δίκια μας θέση, τότε οι παμπόνηρες ομάδες του Τσιρείου σταδίου, βρήκαν ένα εύκολο τρόπο να παίρνουν εύκολους βαθμούς, έστω και εάν κάποιες φόρες του γυρίζει μπούμερανκ. Γιατί το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνετε. Εμείς πιστεύουμε ότι εσκεμμένα το κάνουν και αφήνουν τις πόρτες των φιλοξενημένων φιλάθλων ανοικτές για να προκαλέσουν και να παίξουν με την νοημοσύνη κάποιων για να δημιουργήσουν την ένταση που επιδιώκουν για να πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά.

Την περσινή σεζόν, όταν ο πρόεδρος μας, κ. Πρόδρομος Πετρίδη, πηρέ την απόφαση να μην πάρει οπαδούς στο Τσιρειο στάδιο στον αγώνα play off με τον Απόλλωνα, είχε όλα αυτά στο νου, και με τις επιπλήξεις της αστυνομίας, πήρε την απόφαση αυτή που τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες με τους οργανωμένους μας. Ήξερε για την παγίδα που μας ετοίμαζαν οι Απολλωνίστες, με επικεφαλή την διοίκηση τους, ήξερε τον σκοπό τους, και πήρε μια απόφαση που δεν ήταν αρεστή προς τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ, αλλά ήταν για το κάλο του ΑΠΟΕΛ.

Τώρα στην παγίδα που μας ετοίμαζαν εμάς πέρσι, έπεσαν οι ‘μαθητές’ και τρέχουν και δεν φτάνουν. Τώρα είναι αργά, αλλά όταν τα έκαναν σε εμάς, αυτοί γελούσαν και μας κορόιδευαν. Αυτές οι πανουργίες, θα δημιουργήσουν μια βεντέτα μεταξύ των ομάδων και θα πηγαίνει επάπυρων.

Εμάς, κατά κάποιο τρόπο μας συμφέρει αυτό που έγινε, γιατί από σύμμαχοι, Ανόρθωση και Απόλλωνας εναντίων του ΑΠΟΕΛ, τώρα έχουν ανοίξει τον δικό τους ‘πόλεμο’ και θα βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους και δεν θα ασχολούνται με εμάς. Φυσικά το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι ότι, το πρωτάθλημα ούτε με κιάλια δεν τον βλέπουν φέτος, έτσι ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να εξασφαλίσει μια έξοδο στην Ευρώπη, με όποια αλλά ποδοσφαιρικά μέτρα μπορεί. Παρακαλούμε τον αθλητικό δικαστή να μην δείξει την επιείκεια του στου ηθικούς αυτουργούς, που τυχαίνει να είναι πάντα οι ίδιοι, και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά και εάν πιστεύει ότι το Τσιρειο στάδιο ακατάλληλο για παιχνίδια να το κλείσει.

Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά να μην πέφτουμε σ’αυτού του ίδιους τις παγίδες και να βλέπουμε μόνο το κάλο της ομάδας μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet