Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι υποχρέωση μας

satsiasΤην Δευτέρα 21/07/2014 και ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π. όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει να είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε εκεί για να τιμήσουμε ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή, αρχηγό, ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και πάνω από όλα, ένα ΑΝΘΡΩΠΟ που τίμησε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ με πάρα πολλή ιδρώτα και αγάπη. Θα τιμήσουμε το ΑΡΧΗΓΟ μας, Μαρίνο Σατσιά. Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια προσφοράς, αγάπης και αφοσίωσης προς το ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια…

Μαζί με την ομάδα μας κατέκτησε 8 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 8 σουπερ καπ, 2 Double, 2 εισόδους στους ομίλους του Champions League, 1 είσοδο στους ομίλους του Europa League και τόσες άλλες διακρίσεις. Ποιός άλλος ποδοσφαιριστής δεν θα ζήλευε αυτή την καριέρα! Την Δευτέρα λοιπόν,  πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, όχι για να δούμε το νέο ΑΠΟΕΛ, για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά για να χειροκροτήσουμε τον αρχηγό μας, Μαρίνο Σατσιά που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την ομάδα μας και να του δείξουμε και εμείς πόσο πολύ εκτιμάμε την προσφορά του στη ομάδα μας και στο πρόσωπο του.

Τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, δηλαδή, το νέο ΑΠΟΕΛ με τα νέα αποκτήματα μας, το παιχνίδι-φιλικό μας με τον Εργοτέλη. Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στο Μαρίνο Σατσιά. Σίγουρα είμαστε όλοι μας ανυπόμονοι να δούμε την ομάδα μας μετά από 2 μήνες χωρίς δράση, να πάρουμε λίγο την ‘δόση’ μας, βλέποντας ξανά την ομάδα μας να αγωνίζεται.  Αλλά δεν πρέπει να είναι αυτός ο λόγος που θα μας κάνει να πάμε στο γήπεδο. Ο λόγος πρέπει να είναι ο Μαρίνος Σατσιάς.

Θέλουμε να ευχηθούμε στον Μαρίνο ότι καλύτερο στην ζωή του και στην οικογένεια του. Είμαστε σίγουροι ότι ο Μαρίνος θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας και θα είναι σε κάθε παιχνίδι στις κερκίδες όπως και εμείς γιατί είναι πάνω από όλα ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Μαρίνο για ότι έχεις προσφέρει στην ομάδα μας και στους οπαδούς μας. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Να ξέρεις πάντα ότι θα είσαι ευπρόσδεκτος στο Φαν Κλαπ μας, τώρα που θα έχεις και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

ΑΡΧΗΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

Like
Share
Tweet