Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι και αυτοί άνθρωποι

apoel-podosfairistesΤελείωσε με το παιχνίδι με την Αεκ, ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές μας δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα αλλά πήραν ένα αποτέλεσμα που κατά 75% στο επόμενο μας παιχνίδι θα μας δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Όλοι μας φύγαμε από το γήπεδο συμπεριλαμβανόμενου και εμού, με νεύρα,  θυμό, με απογοητεύση και με ότι άλλο σκεφτείτε για την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορούσαμε να βλέπουμε την ομάδα μας να μην μπορεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές μας να είναι χαμένοι στο γήπεδο.  Έχουν όμως και αυτοί τα δίκαια τους.   Δεν είναι …

βιονικοί!  Είναι και αυτοί άνθρωποι σαν εμάς με τόσα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα. Έχουν αγωνιστεί φέτος σε πάνω από 50 αγώνες Ευρώπη, Super Cup, πρωτάθλημα και κύπελο. Δεν έχουν κάνει σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι και έκαναν μίνι προετοιμασία μετά τον Γενάρη. Έχουν αλλάξει δυο προπονητές και γυμναστές. Με όλα αυτά η ψυχολογία τους είναι χάλια και ποιού δεν θα ήταν. Έχουν πίσω τους ένα πάρα πολύ απαιτητικό κόσμο, εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, που είμαστε ‘άπληστοι’ σε ότι άφορα την ομάδα μας και πολλοί ξεχνάμε και πάρα πολύ εύκολα. Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος δεν είναι απλά μία κατάκτηση είναι πάρα πολλά πράγματα μαζί.

  1. Γράφεται ιστορία για την ομάδα μας. Δεν έχει ξανά κατακτηθεί 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην ιστορία μας απο το 1949.
  2. Ποτέ δεν έχουμε αγωνιστεί στο Champions League και να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και μπορεί και το κύπελλο.
  3. Εάν κατακτήσουμε το κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη 20/05/2015, τότε θα ξαναγραφτεί ιστορία για την ομάδα μας. Δεν έχει ποτέ ξαναγίνει B2B DOUBLE.

Αναλύοντας τα πιο πάνω, τότε προσωπικά μετανιώνω που ένιωθα αυτά που ένιωθα στο γήπεδο χθες για τους ποδοσφαιριστές μας. Έχουν και αυτοί τα κάτω τους, κουβαλάνε μεγάλη κούραση σωματική και ψυχική. Δεν είναι υπεράνθρωποι είναι άνθρωποι και αυτοί σαν εμας και κάποτε θα ήταν χάλια.  Ποιά άλλη ομάδα στο νησί μας επιτυγχάνει αυτά που επιτυγχάνει η ομάδα μας. ΚΑΜΙΑ! Όλες τους είναι ένα πυροτέχνημα και κάθε χρόνο ξεφυτρώνει και μια άλλη ομάδα για να πρωταγωνιστήσει. Η δικιά μας η ομαδάρα είναι πάντα εκεί πρώτη και περήφανη. Πρωταγωνίστρια και συλλέκτης τίτλων.

Για εμάς την αποκλειστική ευθύνη για τα όσα κακά συμβαίνουν στον Αρχάγγελο φέρει η διοίκηση μας, για τις λανθασμένες επιλογές της στο θέμα προπονητή. Πρέπει η διοίκηση να φέρει την ηρεμία στο Αρχάγγελο, κάνοντας τις σωστές επιλογές.

Εμείς οι φίλαθλοι, πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας γιατί το αξίζουν, για να κατακτήσουμε το κύπελο την ερχόμενη Τετάρτη και το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατο. Η χρονιά θα τελειώσει επιτυχημένη για να μην πούμε σαν την ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ στην ιστορία μας στις εγχώριες διοργανώσεις, και όλοι μας θα είμαστε υπερήφανοι. Στηρίζουμε την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet