Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προς το παρόν είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

SAKI5383Ο Γιώργος Εφραίμ σκόραρε 11τέρματα σε 24 εμφανίσεις και ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε σε πολλά παιχνίδια της ομάδας μας. Έβαλε το δικό του σημαντικό λιθαράκι για την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ και νιώθει δικαιωμένος για το 25ο πρωτάθλημα. Διαβάστε τα λεγόμενα του μετά τον αγώνα με την άεκ: Για την κατάκτηση του τίτλου: «Δεν έχω λόγια. Ακόμα μια χρονιά πρωταθλητής, όπως και πέρυσι. Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως και όλα τα παιδιά. Αυτή η ομάδα το άξιζε πραγματικά. Ξοδέψαμε πολλές ώρες και στο γήπεδο και στα παιγνίδια και στα ξενοδοχεία και στα ταξίδια, αλλά ανταμείφθηκαν οι κόποι μας και συγχαρητήρια σε όλους.

Για την πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να δείξουμε πολλά πράγματα, γιατί το επίπεδο στην Ευρώπη είναι πολύ υψηλότερο από το κυπριακό πρωτάθλημα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, που μας έσπρωξε στον τελικό με την ΑΕΚ. Είναι η δικαίωση για κάθε παίκτη η κατάκτηση του τίτλου».

Για την πορεία του φέτος και τις προσωπικές του εμφανίσεις: «Είμαι ευχαριστημένος από τη χρονιά που έκανα, όμως δεν επαναπαύομαι ποτέ και ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου. Ελπίζω του χρόνου να τα πάω ακόμα καλύτερα».

Για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που αναφέρουν ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του είπε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Προς το παρόν είμαι μόνο ΑΠΟΕΛ»

Like
Share
Tweet