Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι προσγειωμένοι

0_slava6.jpgΚερδίσαμε, καθαρίσαμε και είμαστε πλέον κορυφή. Κερδίσαμε απλά μια μάχη και όχι τον πόλεμο. Δύσκολο να ανεβείς στην κορυφή αλλά δυσκολότερο να κρατηθείς εκεί μέχρι και το τέλος. Εμείς είμαστε προσγειωμένοι και θα βάλουμε τα δυνατά μας στους επόμενους αγώνες να φεύγουμε με τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Προσγειωμένοι είναι και οι παίκτες μας αφού χθές μετά το τέλος του αγώνα…

εκφράστηκαν απο τον προσωπικό λογαριασμό τους στο twitter. Κρατάω τα γραφόμενα του Πάρντο και του Ντε Βινσέντι:

Πάρντο: Ωραία νίκη σήμερα, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για τίποτα ακόμα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο βήμα.

Ντε Βινσέντι: Κοιτάζουμε όλους από την κορυφή. Να συνεχίσουμε έτσι, τίποτα δεν τελείωσε.

Απο τα λόγια τους καταλαβαίνουμε οτι είναι προσγειωμένοι, πειθαρχημένοι και ξέρουν οτι έχουμε ακόμα πολλές μάχες για να δώσουμε.

Λεβέντες να παλέψετε με καρδιά, ψυχή και μυαλό σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είμαστε σίγουροι οτι στο τέλος η ομάδα μας θα είναι πρωταθλήτρια, αρκεί να τα ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ! Συγχαρητήρια για τη νίκη και επειδή είμαι οπαδός που τα λέει έξω απο τα δόντια…ΔΕΝ αποδώσαμε τα αναμενόμενα και αυτό πρέπει να διορθωθεί επειγόντως!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πιστός ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet