Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι το πιο δύσκολο

fans12-13d_2Ξαναξεκινάει το πρωτάθλημα, μετά από μια εβδομάδα διακοπής, λόγο εθνικών υποχρεώσεων. Αυτή την στιγμή είμαστε στο +6 από τον δεύτερο στην βαθμολογία, και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του 1ου ομίλου, τον Απόλλωνα. Είμαστε και εμείς σε μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με 12 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά σαυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικά. Δυο από τους πιο φορμαρισμένους μας, ποδοσφαιριστές, Ντε Βινσεντι και Γιαννιωτας, θα είναι εκτός λόγο καρτών, και εμείς πιστεύουμε ότι ειδικά η θέση του Ντε Βινσεντι είναι δύσκολη να αναπληρωθεί. Είναι ο παίχτης, βαρόμετρο για την ομάδα μας, τα στατιστικά λένε την αλήθεια, και ο προπονητής μας, καλείτε να βρει τις λύσεις για να κερδίσουμε το πιο δύσκολο μας παιχνίδι. Δεν πρέπει …

Να ξεχνάμε και την απουσία του πρώτου μας σκόρερ, Καβενακι, που εδώ και αρκετές αγωνιστικές είναι απών από την ενεργό μας δράση, λόγο τραυματισμού και από ότι φαίνεται θα είναι για ακόμα αρκετό καιρό εκτός. Έχουμε όμως βάθος στην ομάδα μας, και καλούνται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές να δώσουν τα άπαντα των δυνάμεων τους, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας δώσουν περισσότερη δυναμική στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Πιστεύουμε ότι έχουν μείνει ακόμα 2-3 δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και ένα από αυτά είναι αυτό του Σάββατου 02/04/2016 και ώρα 18:00 στο Γ.Σ.Π. με τον Απόλλωνα. Η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος, και αυτό πρέπει να κάνουμε. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε την εμπειρία, έχουμε και την δυναμική που χεριάζετε και όλα αυτά είναι καλοί συντελεστές για να πάρουμε την νίκη και την ρεβάνς από το προηγούμενο μας παιχνίδι.

Παίζουμε στην έδρα μας, και ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, να δώσει, την έχτρα ωθήσει στους ποδοσφαιριστές μας, για πάρουμε το ζητούμενο. Όσοι από εμάς πιστεύουμε ότι η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει, και ότι το έχουμε ήδη τσεπώσει το πρωτάθλημα, είναι γελασμένοι. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει εάν δεν κατακτηθεί και μαθηματικά. Παραδείγματα πάρα πολλά, γι’αυτό, όλοι πρέπει να είμαστε γήπεδο, και να δώσουμε μαζικά το παρών μας. Η ομάδα μας πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι, για να σπάζει το ηθικόν όλων των υπολοίπων που περιμένουν να μας στήσουν στην γωνιά. Όταν κερδίζει η ομάδα μας, τότε οι άλλοι δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι και θα απογοητεύονται αγωνιστική με αγωνιστική. Ελάτε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα μας, στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Καμία δικαιολογία δεν είναι δικαιολογία για να μην βρεθούμε γήπεδο. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ πιο ευκολά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet