Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκανε η μύγα κωλο…..

Μετα από πολλά χρονιά, μιας και η ομαδα τους βρίσκετε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, χα χα χα (εδώ γελάμε), τα σκουλήκια της χοχο, πολυλογήσαν και αρχίσαν και βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο.

Είπαμε, να στηρίξετε την ομαδα σας, πας και έχουμε κανένα πρωτάθλημα του χαιρκου φέτος, περκει επιστρέψει λίγος κόσμος στα γήπεδα, αλλά εδώ και κάποιες εβδομάδες, βλέπουμε και διαβάζουμε, γελοία πράγματα.

Νομίζουν, ότι με να λασπολογούν ενάντια στην πιο επιτυχημένη και ένδοξη ομαδα του νησιού, που έχουμε καταφέρει πολλά περισσότερα, από το τι μπορεί να κάνει μια κυπριακή ομαδα,  θα καταφέρουν να μαντρίσουν τα ριφια τους και θα τους υψώσουν τον ηθικό τους.

Ρεεεεε ριφια του λαού, παλαβά και ζαλισμένα, έχετε μούτρα να κοροϊδέψετε οποιαδήποτε άλλη ομαδα τους νησιού μας;

Είσαστε η πιο ρεζίλικη ομαδούλα του τόπου μας, που σας κρατάνε εδώ και 10 χρονιά στην Α κατηγορία, για να σας εξευτελίζουν, αφού έχετε από μόνη σας καταστρέψει το σωματείο σας. Τα παιδιά των πατέρων σας, γίνονται όλοι ΑΠΟΕΛιστες, γιατί ντρέπονται να λένε ότι είναι με την Χομονοια, και εσείς έχετε μούτρα να μιλάτε:

Αναγκάσετε τους φίλαθλους σας, να λένε ότι δεν ενδιαφερόμαστε πλέων για το ποδόσφαιρο, γιατί ντρέπονται φυσικά, και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους φοράνε την γαλαζοκιτρινινη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και με ένα κασκόλ του ΑΠΟΕΛ, λένε τα συνθήματα μας, έχετε μούτρα να τα δείχνετε ακόμα;

Από τα πιστεύω σας, Ρωσία και ρούβλια, σας έχουμε φέρει πρόεδρο, καπιταλιστή από την USA και Dollars και αμέσως χωρίς δεύτερες σκέψεις ανοίξατε τα πόδια σας και τα δεχτήκατε όλα με μεγάλη ικανοποίηση. Το τι σας περιμένει στο μέλλον, σαν απαλοί που είσαστε, δεν μπορείτε καν να το διανοηθείτε ακόμη!!!!

Άντε ουστ που δαμε και κυλάτε το αμαξουδιν σας, αλλού. Οι ΑΠΟΕΛιστες δεν μασάνε από αυτές τις φτηνές αναρτήσεις σας, απλώς σας λυπάται η μυλα μας!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet