Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκεί που γεννηθήκαμε!!!

ultras_makarioΣήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται στην πρώην έδρα της και μπορεί μελλοντική, εκεί που γεννήθηκαν οι πρώτοι πορτοκαλί, με τα πορτοκαλιά ‘ανάποδα’ σακάκια, εκεί που οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ξεκίνησαν σιγά σιγά να έρχονται στο γήπεδο για να είμαστε σήμερα η μεγαλύτερη και η καλύτερη ομάδα του νησιού μας.

Σήμερα αγωνιζόμαστε με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς στο Μακάριο Στάδιο και όσοι από εμάς έχουν ζήσει τις ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές του Μακαρίου σταδίου τα πέτρινα χρόνια, έχουμε ακόμη ένα λόγο παραπάνω για να είμαστε στο γήπεδο. Είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε ποδοσφαιρικά και είναι εκεί που γεννήθηκαν οι APOEL ULTRAS.

Κανένα παιχνίδι της ομάδας μας δεν είναι εύκολο και έχουμε την υποχρέωση να πάμε όλοι μας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, για να στηρίξουμε την ομάδα μας και να την σπρώξουμε να πάρει τους τρεις πολυτίμους βαθμούς. Είδη το ρόστερ της ομάδας μας είναι κουτσουρεμένο, με αποχωρησεις και τραυματισμούς και αυτό από μόνο του, κάνει το σημερινό παιχνίδι μας πολύ δύσκολο. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε πολλές δυνάμεις και να παίξουμε έξυπνα, για να φύγουμε νικητές από το Μακάριο Στάδιο.

Ελάτε όλοι γήπεδο, να ξαναζήσουμε τις ωραίες, παλιές στιγμές, όπου οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ γέμιζαν τις κερκίδες του Μακαρίου Σταδίου.

ΘΡΥΛΕ Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΣ Σ’ΑΚΟΛΟΥΘΩ

zaxarias

Υ.Γ. Σήμερα στην αποστολή της ομάδας μας, θα συμπεριληφθεί και ο μικρός χωριανός μας Ζαχαρίας Άδωνη για πρώτη φορά. Ευχόμαστε να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί και να αποδείξει πολύ κάλος ποδοσφαιριστής και ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ είναι. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Hitman

Like
Share
Tweet