Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκδρομή στις Πλάτρες (Εικόνες Ντροπής)

platres_xoxo3Όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος είδε και θαύμασε  το Χοχίν στις Πλάτρες… Παπάες (!) να εύχονται να πέσουν αεροπλάνα, άλλους να γράφουν συνθήματα ότι η μάνα του Στάλιν εν έγκυος ξανά ( αφότου έσπασαν τα αποχωρητήρια ) τζαι άλλους να καταστρέφουν Ελληνικές σημαίες.

Μετά να φκαίνουν τζαι να λαλούν… “Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε σε κανένα αν σεβόμαστε η όχι την Ελληνική“. Προφανώς τζαι δεν χρειάζεται. Είστε γνωστοί για τα διαχρονικά ανθελληνικά σας συναισθήματα. Δεν θα σας μάθουμε τωρά. Παντές τζαι εν η πρώτη φορά που καταστρέφουν Ελληνικές σημαίες. Μετά είπαν μας ότι επροκαλέσαν τους!

Οι βανδαλισμοί που κάμνετε στα αγάλματα των ηρώων της ΕΟΚΑ ανά το Παγκύπριο από καιρό εις καιρό, είναι επειδή σας προκαλούν τα αγάλματα ρε?

Πάντα οι ίδιοι είσασταν. Τζαι εσείς τζαι το κόμμα που σας μαντρίζει. Άμαν δείτε γαλανόλευκη μπροστά σας ορισμένοι, είναι σαν να τζαι θωρείτε τον σατανά με τα τζέρατα. Οτιδήποτε το Ελληνικό, σας ενοχλεί. Ο άλλος? Παπάς άθρωπος ρε!

Απίστευτο. Εντυπωσιακό. Επανέλθετε στις πραγματικότητες τζαι συνέλθετε. Να σας τις  υπενθυμίσουμε? Τετάρτο -πέμπτοι στο πρωτάθλημα, παττισμένοι … Χριστόφκιας – Μιλτής, πιονάκια του Ακέλ, περίγελο στην Ευρώπη. Αυτοί είστε. Αππωθήκετε καλά καλά στα χωρκά του Τροόδους,  αύριο όμως πο να αρκέψει το πρωτάθλημα … στα τέσσερα … Όπως είσαστε μαθημένοι.

Όλα αυτά έγινα για μια εκδρομούλα στις Πλάτρες. Φανταστήκατε να πηγαίνατε εκδρομούλα 2ημερη στον Κόλπο των Κοραλλίων!!!!

By the way, ο μόνος σωστός, ήταν τζήνος που εκατούρησε πάνω στο πανό. Είναι πάμπολλα χρόνια μπροστά που τους υπολοίπους …

platres_xoxo

Καλημέρα σας.

Αιτωλός

Like
Share
Tweet