Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκτός για το 2πλό

apoel-fanΣας καλημερίζω και σας εύχομαι να περάσατε όμορφα τις γιορτές των Χριστουγέννων. Καλή χρονιά και μακάρι το 2017 να είναι γεμάτο υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Η ομάδα μας αρχίζει φέτος τις υποχρεώσεις τις στο παγωμένο Τάσος Μάρκου με τον αγώνα ενάντια στην ομάδα της Αναγέννησης. Σήμερα η ώρα 18:00 στο Παραλίμνι λοιπόν!

Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μας να υποτιμούμε. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο σοβαρά και πειθαρχημένα όπως πρέπει.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, η αποστολή απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές: Pardo Urko, Waterman, Milanov, Χριστοφόρου , Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου , Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης , Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio , Orlandi, Παπαφώτης , Σωτηρίου, De Camargo.

Από την προπόνηση έλειπαν οι Laci και Bressan λόγω ίωσης. Φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Παρασκευά. Περαστικά στους άρρωστους μας.

Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό παικτούρες για να αρχίσει η χρονιά σωστά και νικηφόρα και να συνεχίσει να υπάρχει το ήρεμο κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή στον Αρχάγγελο. Συνεχίζουμε και φέτος με επιτυχίες και πάμε ολοταχώς για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Σωτηρίου κάμε το χατ τρίκ λεβέντη μου!

Η Αναγέννηση Δερύνειας έχει μέχρι στιγμής 0 νίκες, 4 ισοπαλίες και 12 ήττες. Μετρά 12 τέρματα υπέρ, 34 τέρματα κατά και έχει 4 βαθμούς. Η ομάδα μας στους μέχρι στιγμής 16 βαθμούς έχει 11 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα, 34 τέρματα υπέρ, 8 κατά και έχουμε 37 βαθμούς. Είμαστε στο -2 όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Κάθε επόμενη μας νίκη θα είναι και βήμα βήμα πιο σταθερά και κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Δυναμικά και γερά πάμε για το διπλό!

Εμείς θα είμαστε για ακόμα μια φορά δίπλα στην ομάδα! Σε κρύο και βροχές! ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

ΑU*79

Like
Share
Tweet