Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ελάλου σου το!!!

Επειδή εδώ στο νησί μας, έχουμε πάρα πολλούς, μετά Χριστό προφήτες, πρέπει κάποτε να τους πούμε κάνα δυο λοούδκια. Εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με τους ΑΠΟΕΛιστες, γιατί τους άλλους τους έχουμε γραμμένους στα @ρχιδι@ μας και θα τους πούμε να σταματήσουν να κάνουν τους προφήτες / Πυθία και να χαίρονται με τις αποτυχίες της ομάδας μας, απλώς για να δικαιωθούν και να που τον περίφημο ‘Θυμάσαι που σου ελάλου σου το ότι κάποτε εν να την πάθουμε’!!!

Το γνωστό σλόγκαν του ‘έξυπνου’ Κυπραίου, που γνωρίζει τα πάντα για όλα όσο συμβαίνουν δίπλα του, αλλά για τα δικά του (προσωπικά) κάνει μεσάνυχτα. Όλοι βγήκαν δικαιωμένοι, ότι κάποτε ο ΑΠΟΕΛ θα πάθει μεγάλο χαττά. Τώρα όλοι αυτοί οι ‘ΑΠΟΕΛιστες’, νιώθουν πολλά σοφοί, ότι είχαν προβλέψει ότι ο ΑΠΟΕΛ κάποτε θα την πάθει.

Τώρα όλοι αυτοί, είναι στα ΜΜΕ, που τους παρέχονται και είναι οι ειδήμονες του αντικείμενου Football Management και γνωρίζουν τα πάντα, το πως έπρεπε να γίνει το κάθε τι, για να γίνουν όλα τέλεια. Αντί στις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα μας, να προσπαθήσουν να αφήσουν τον κόσμο συσπειρωμένο, όλο και ρίχνουν λαδί στην φωτιά, γιατί κάποιοι από αυτούς, έχουν αλλά προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα.

Όσοι ΑΠΟΕΛιστες προσπαθήσουν να τους αντικρούσουν και να τους πούνε την αντίθετη άποψη, αυτοί τους απαντάνε, είσαι του Πρόδρομου, είσαι του Ερωτοκριτου, είσαι του Δώνη, είσαι του Γιοβανοβιτς και πάει λέγοντας.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, έχουμε ξεφύγει από την προπονητική, και τώρα γνωρίζουμε καλύτερα από όλους, τα λογιστικά, την δουλειά των σκαουτερ, των managers, πως να διαχειριζόμαστε εταιρείες, βασικά γνωρίζουμε τα πάντα που δεν έχουν σχέση με την δουλειά μας. Για τις δίκες μας, προσωπικές δουλείες, άστα να πάνε……

Για όλους εκείνους που κάνουν τους προφήτες, θα τους πούμε ότι 2 προφητείες δεν έχουν προβλέψει σωστά.

  1. Κανένας από αυτούς δεν μας είχε πει πριν 10 χρόνια ότι ο ΑΠΟΕΛ στα επόμενα 10 χρόνια θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα 9 φορές (2007, 2009, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018) θα κατακτούσαμε το κύπελο 3 φορές (2008, 2014, 2015) και θα μπαίναμε σε Ευρωπαϊκούς ομίλους 7 φορές. Όλα αυτά δεν τα είχαν μαντέψει!!!
  2. Η δεύτερη προφητεία που έχουν πέσει έξω, είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι Ιδέα και Αθάνατο θα Ζει και θα βασιλεύουμε για πάντα!!!

Επίσης, να κάνω και εγώ μία προσωπική μου προφητεία. Κάποτε εγώ θα πεθάνω. Για να μην πείτε ότι δεν σας το ελάλουν!!!

Σταματήστε επιτέλους αυτή την νοοτροπία που έχουμε όλοι μας και αγαπήστε πραγματικά την ομάδα μας σαν τους παλιούς καλούς καιρούς. Αυτά που επέτυχε η ομάδα μας, την τελευταία δεκαετία, είναι ένα ποδοσφαιρικό Θαύμα. Πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη και όχι μόνο, έχουν καταφέρει να είναι τα τελευταία 10 χρόνια στο top του δικού τους πρωταθλήματος και στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό προφήτες / Πυθίες / ειδήμονες δεν θα γίνετε ποτέ. Οι πτώσεις των ομάδων μέσα στα χρόνια είναι ένα πολύ φυσιολογικό φαινόμενο. Το θέμα δεν είναι να πέσεις, αλλά πόσο γρήγορα και δυνατά μπορείς να ξανασηκωθείς.

ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΖΕΙ

Hitman

Like
Share
Tweet