Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμείς γ@μ@με τ@υρκ@σπ@ρ@υς (βίντεο Γιαννιώτα)

tasos_isaak-solomos_solomouΜετά τα όλα τα γνωστά που έγιναν με την λήξη του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος με τους μουλάες τους Βόσνιους, που κτυπήσαν Έλληνες ποδοσφαιριστές μπροστά στα μάτια όλων, ο απόηχος αυτού του παιχνιδιού, συνεχίστηκε και στο ημικατεχόμενο μας νησί, από ‘μουλάες’ του νότου. Είναι λίγο δύσκολο να το εμπεδώσουμε, αλλά ‘μουλαες’ και τουρκόφιλοι, ειδικά ομάδας απομιμήσεις της Λεμεσού, κοροϊδεύουν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που γρονθοκοπήθηκαν από τους Βόσνιους.

Αυτοί που το παίζουν πατριώτες, κρατούν τις γαλανόλευκες σημαίες, που έχουν σαν ίνδαλμα τους τον Γρίβα και το παίζουν ακροδεξιοί, βρίζουν ασύστολα τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Γιαννιώτας, που οργισμένος άρχισε να φωνάζει «Δεν είμαι Έλληνας μόνο στην ταυτότητα, αλλά και στην ψυχή!!!Η Μακεδονία είναι Ελληνική»

Μάλιστα, τον βρίζουν και τκοροϊδεύουν τον Ελληναρά, Γιάννη Γιαννιώτα, γιατί υπερασπίστηκε το Ελληνικό Έθνος. Σίγουρα ο κύριος λόγος που δεν χωνεύουν τον Γιάννη, είναι γιατί ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και τους μοίραζε πολλά ψυχολογικά. Ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Όμως! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι, αντί να στηρίξουν τους Έλληνες, στηρίζουν τους τ@υρκ@σπ@ρ@υς. Αυτούς που δολοφονήσαν τόσους Έλληνες και τόσους Ελληνοκυπρίους, με πιο ζωντανές μνήμες, τον Ισαάκ και τον Σολομού.

Έχουν ξεχάσει τι θα πει Έθνος, ιστορία. Η ζήλεια τους, έχει μετατραπεί σε μίσος για την πιο επιτυχημένη ομάδα του νησιού μας και τους έχει κάνει φιλότουρκους. Αλλά όταν σας φωνάζουμε, ότι τα ψυχολογικά είναι πολλά, μα πάρα πολλά, αυτά είναι που εννοούμε. Απλά η ζήλεια, σας έχει τυφλώσει.  Όπως και να έχει ας μην πάμε πολύ μακριά. Πριν 2-3 εβδομάδες, οι ίδιοι πήγαν να δολοφονήσουν,ένα ελληνοκύπριο συμπολίτη τους, γιατί απλά είναι οπαδός άλλης ομάδας.

Επίσης πριν 2-3 εβδομάδες, όταν ένας άλλος τ@υρκ@σπ@ρ@ς του βορρά, έκανε κάποιες ηλίθιες και αβάσιμες δηλώσεις εναντίον της ομάδα μας, όλοι αυτοί στήριξαν τον τ@υρκ@σπ@ρ@ς και τον έκαναν και θεό. Αυτοί είστε! Τιποτένιοι, πουλημένοι στο βωμό του συμφέροντος και ξεχνάτε πολύ ευκολά με ποιους θα πάτε στο πόλεμο όταν θα χρειαστεί να διώξουμε τους τούρκους.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛΛΗΝΕΣ όμως, δεν ξεφεύγουμε από τα ιδανικά μας και από την ιστορία μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να γ@μ@με τους τ@υρκ@σπ@ρ@υς και τους φίλους τους!!!

Το βίντεο δείχνει την στιγμή που ο Γιάννης Γιαννιώτας πήγε να υπερασπιστεί τον συν-ποδοσφαιριστή του και γρονθοκοπήθηκε από τους μουλάες και του έσπασαν τα δόντια.

ΑΠΟΕΛ = ΕΛΛΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet