Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμείς δεν θα βάλουμε αυτογκόλ!!!

Avraam_owngoalΤις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε στα παιχνίδια της αεκουλας, να γίνονται γελοία πράγματα και παίζουν με την νοημοσύνη όλου του φίλαθλου κόσμου. Βλέπουμε πόσο πολύ προσπαθούν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν ή καλύτερα να εκτελέσουν τις εντεταλμένες διαταγές που έχουν λάβει. Βλέπουμε προπονητές να λένε δημόσια ότι, αυτά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές τους στο γήπεδο είναι ανεξήγητα. Αυτοί με το θράσος που έχουν δεν τους ενδιαφέρει τίποτα και κάνουν το παν για να πάρουν το πρωτάθλημα. Αυτή όμως η…

Κοροϊδία θα σταματήσει στην Λευκωσία και στο Γ.Σ.Π. αύριο. Εδώ θα σταματήσουν τα περίεργα που γίνονται στους αγώνες σας και δεν θα ξανασκοράρει αντίπαλος ποδοσφαιριστής για πάρτυ σας. Εκεί όπου το λάθος είναι επαναλαμβανόμενο βλέπε Σαλαμίνα, Απόλλωνα και Ανόρθωση, παύει να είναι λάθος και κατατάσεται στα εσκεμμένα. Αυτά τα σκετσάκια που παρουσιάζετε κάθε Σαββατοκύριακο στον κόσμο σας θα σταματήσουν εδώ. Η παράσταση τελειώνει και ο πρωταγωνιστής κερδίζει τους πάντες. Τα βάζει με όλους και με όλα, πάει κόντρα σε όλες τις συνομωσίες που γίνονται εις βάρος του και στο τέλος βγαίνει νικητής. Σ ‘αυτή την περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ είναι ο πρωταγωνιστής και το σλόγκαν μας, ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ, επαληθεύεται.

Υποτιθέμενοι ‘κύριοι’ της αεκουλας βαλτέ το καλά στο κυνοκέφαλο σας ότι εμείς δεν θα βάλουμε αυτογκόλ στο μεταξύ μας παιχνίδι και έτσι η νίκη που προσμένετε δεν θα έρθει. Γιατί στους τελευταίους σας αγώνες είναι τα αυτογκόλ που σας κρατάνε ζωντανούς στην μάχη του τίτλου. Δεν μπορείτε να πιστεύετε ότι θα έρθετε να κάνετε ένα ωραίο και ευχάριστο περίπατο στην Λευκωσία όπως κάνατε στις υπόλοιπες πόλεις του νησιού μας. Θα έρθετε στην Λευκωσία και θα μπείτε σε ένα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ καμίνι που θα σας  λιώσει σαν τον χιονάνθρωπο. Το καμίνι αυτό έχει λιώσει ομάδες μεγαθήρια που νόμιζαν ότι θα έρθουν για τουρισμό. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην σας κερδίσαμε στο Γ.Σ.Π. γιατί πολύ απλά δεν σας υπολογίζαμε. Όταν όμως το θελήσουμε εμείς, κανένας δεν μπορεί να σταθεί απέναντι μας και να σταματήσει από να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η περιοδεία του θιάσου σας έφτασε στο τέλος της. Μας έχετε καταπλήξει και ενθουσιάσει με τα ωραία σενάρια σας αλλά εμείς θα γράψουμε τον επίλογο. Κοπιάστε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε όλοι μαζί την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ελάτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο του φετινού πρωταθλήματος για να έχετε να λέτε ότι ήσασταν και εσείς, σαν κομπάρσοι, σ’ αυτό το έργο. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να γράφει ιστορία και εσείς ξέρετε να γράφετε γελοία ποδοσφαιρικά σενάρια και γι’ αυτό η ιστορία δεν σας έχει γραμμένους πουθενά. Εμείς πάντως σας έχουμε γραμμένους!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet