Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμείς δεν τον θέλουμε στο γήπεδο

koutsokoumnis_20160411Το ποδόσφαιρο μας τα τελευταία χρόνια, διοικείται από ένα τύραννο που έχει σχεδόν όλες τις ομάδες της ομοσπονδίας μας, κάτω από τον έλεγχο του και τις απειλές του. Τα πλείστα σωματεία λόγο των οικονομικών τους προβλημάτων, δεν μπορούν να κάνουν κάτι και γι’ αυτό σκύβουν το κεφάλι τους και υποτάσσονται στον τύραννο. Αυτή την φορά όμως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και δεν πάει άλλο. Ο τύραννος, ο τουρκοΚουτσοκούμνης και το επιτελείο του, οι ΚΟΠριτες, πρέπει να τους αναγκάσουμε να φύγουν από τα τις τάξεις του κυπριακού ποδοσφαίρου και να αφήσουν τις ομάδες του νησιού μας να ανασυντάξουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Έφτασε η ώρα να ενωθούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους και να ξεσηκωθούν έναντι στο τύραννο που τους έχει φυλακισμένους εδώ και χρόνια κάτω από τα δεσμά του. Πρέπει …

Επιτέλους οι όλες οι διοικήσεις των ομάδων, ανεξαρτήτως χρώματος, να κάνουν και κάτι σωστό για τις ομάδες τους και για τον κόσμο τους αλλά και την ιστορία τους. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Τα σωματεία μας δεν πρέπει να δεκτούν άλλες προσβολές από αυτόν τον βλ@κ@ που μαυρίζει την ιστορία του Ελληνισμού και των Ελληνοκυπρίων, για τα δικά του προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα. Αυτός ο ηλίθι@ς δεν καταλάβει τίποτα, εκτός από το χρώμα του χρήματος και δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να επιτύχει αυτό που έχει στο διεφθαρμένο κεφάλι του. Τι πιστεύει δηλαδή ότι είναι αυτός ο ‘κύριος’ και το παίζει τόσο άνετος και ωραίος μέσα στην Ελληνοκυπριακή κοινωνία και προκαλεί τους πάντες και τα πάντα, γνωρίζοντας ότι θα μείνει ατιμώρητος.

Επιτέλους όλα τα σωματεία πρέπει να κάνουν κάτι σωστό στο χώρο του ποδοσφαίρου μας, με όποιο τίμημα και εάν έχει και να ζητήσουν την απομακρύνση αυτού του τύραννου από τα δεσμά του ποδοσφαίρου μας. Πρέπει η ομοσπονδία μας να διοικείται από άτομα που το μόνο τους μέλημα να είναι η σωστή διαχείριση των ποδοσφαιρικών μας σωματείων και να εφαρμόζονται οι κανονισμοί, όπως έχουν ψηφιστεί. Ο τουρκοΚουτσοκουμνης και το επιτελείο του πρέπει να αποχωρήσουν το συντομότερο και η καλύτερη περίοδος είναι αυτή την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για να ξεκινήσει η νέα χρόνια με νέους ανθρώπους.

Εμείς ζητούμε από τα συμβούλια του σωματείου μας και της εταιρείας ΑΠΟΕΛ να είναι προτεστάντες σ ‘αυτή την επιχειρήση απομάκρυνσης του τύραννου και των ΚΟΠριτων, μιας και είμαστε το μεγαλύτερο και ένα από τα αρχαιοτέρα σωματεία του νησιού μας, όπως επίσης, γιατί το επιβάλει η ιστορία του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Όμιλου ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας. Από την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ζητούμε να βγάλει ανακοίνωση ότι δεν θέλουμε το τρόπαιο του πρωταθλήματος να μας δοθεί από αυτόν τουρκόφιλο γιατί θα μας μαυρίσει την φιέστα μας και θα υπάρξουν έντονες αποδοκιμασίες από τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Να βρει το τρόπο να δηλώσει κόλλημα, π.χ. ότι εκείνη την ημέρα θα παίξει φουτσαλ με τον Ερτογάν!!! Εμείς δεν τον θέλουμε να είναι καν στο γήπεδο. Είναι επικίνδυνος και προκαλεί το φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μασάει και να υποτάσεται σε κανένα γιατί δεν έχουμε την ανάγκη κανενός.

ΑΠΟΕΛ = ΕΛΛΑΔΑ = ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ = ΙΣΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet