Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμείς να είμαστε εκεί…

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, έδειξε στα τελευταία μας παιχνίδια ότι θα είναι στο γήπεδο να στηρίζει την ομαδα μας, είτε στα πάνω της, είτε στα κάτω της. Ο ΑΠΟΕΛιστας πλέον έχει καταλάβει ότι το ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει στις επιτυχίες, μόνο όταν ο κόσμος επιστρέψει στο γήπεδο και στηρίξει πραγματικά τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και ειδικά στους προπονητές φυσικής κατάσταση. Επίσης δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη και δίνει πιστώσει χρόνου στον προπονητή μας, κ. Σωφρόνη Αυγουστή και στο τεχνικό του επιτελείο και θα είναι εκεί να τους στηρίξει όσο χρειαστεί.

Μετά από πολλά χρονιά, έχουμε πλέον μάθει / εμπεδώσει όλοι μας, ότι οι πολλές αλλαγές προπονητών δεν κάνει καλό στην ομαδα μας, απεναντίας την μικραίνει σε πολλούς τομείς.

Είμαστε όλοι έμπειροι τώρα, για να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι οι ‘προπονητές της κερκίδας’ μόνο κακό κάνουν στο ΑΠΟΕΛ μας και αντί να κάνουμε τους προπονητές, που δεν μας περνά, είναι καλυτέρα να γίνουμε φίλαθλοι / οπαδοί, που μας περνά, για να βοηθήσουμε πραγματικά την ομαδα μας.

Αυτή την Δευτέρα, 18/10/2021, αλλά και σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας, θα πρέπει εμείς όλοι να είμαστε εκεί, στο γήπεδο, να φωνάζουμε και να τραγουδάμε υπερ της αγαπημένης μας ομάδας, που τόσο πολύ λατρεύουμε.

Επίσης, εάν σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας, ο καθένας από εμάς,  καταφέρει να πείσει ένα ΑΠΟΕΛιστα να επιστρέψει πίσω στο γήπεδο, τότε σε λίγους μήνες, το γήπεδο θα γεμίσει από ΑΠΟΕΛιστες και ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ. Η επιστροφή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο, τους τρομάζει όλους αφάνταστα.

Η δύναμη του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο, εκεί που πραγματικά ανήκουμε και μεγαλώσαμε.

ΑΠΟΕΛ

ΓΙΑ ΜΙΑ

ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet