Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμείς πιστεύουμε!

det_loveΕπιστροφή στη Νορβηγία μετά από 4 χρόνια. Εδώ είχε ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή παρουσία μας πριν από 53 χρόνια. Η ομάδα μας είχε γίνει η πρώτη ομάδα (σε Κύπρο και Ελλάδα) που προκρίθηκε σε επόμενη φάση κυπέλλων Ευρώπης. Γράφτηκε ιστορία τότε.  Με όλη τη θετικότητα που έχουμε ελπίζουμε να γραφτεί ξανά ιστορία με νίκη της ομάδας μας και αύριο. Δεν είναι καθόλου εύκολος αγώνας μάλιστα κάποιοι οπαδοί μας έγραψαν ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο δύσκολη Ρόζεμποργκ των τελευταίων ετών.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον κάθε Ευρωπαϊκό αντίπαλο το ίδιο. Είμαστε ρεαλιστές και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη Νορβηγία. Με σοβαρές και πειθαρχημένες κινήσεις η ομάδα μας μπορεί να πετύχει κάτι καλό, σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα.

Τα πολλά λόγια όμως, είναι φτώχια. Λεβέντες παλέψετε και τιμήστε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ μας. Οφείλετε και πρέπει . να μπείτε στο γήπεδο ΝΙΚΗΤΕΣ και να δώσετε το 100% των δυνάμεων σας! Κοιτάξτε την Ρόζεμποργκ στα μάτια και αντιμετωπίστε την καθώς πρέπει, έτσι όπως αντιμετωπίσαμε και τους υπόλοιπους αντίπαλους μας στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Τίποτα δεν μας πτοεί ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και των παικτών μας. Πιστεύουμε στο ΑΠΟΕΛίστικο μας πάθος και στην Ελληνική μας ψυχή!

Πρέπει να τελειώσει ο αγώνας και να μπείτε στα αποδυτήρια νιώθοντας ότι δώσατε τα πάντα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

Like
Share
Tweet