Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμείς θέλουμε, οι διαφορετικοί;

Να φέρουμε ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μας, εμείς είμαστε υπερ αυτής της απόφασης. Το Κυρζουι, είναι όμως;;;

Ο πρόεδρος των ‘διαφορετικών’ όμως, δεν θέλει τους ξένους διαιτητές. Απλός δεν θέλει τον ‘Ψηλό’, γιατί δεν του δίνει τα έξτρα σφυρίγματα του, όπως έκανε κάποια χρονιά πριν. Για εμάς, θέλει να μας σφυρίζει πάντα ο γνωστός κομπλεξικός αντι-ΑΠΟΕΛιστας διαιτητής, ο ‘σκατο κελλης’, που μας το παίζει και κάλος χριστιανός που κάνει και τον ψάλτη στην εκκλησία. Αλλά ότι και να κάνει, δεν φεύγουν από πάνω του οι ‘κατάρες’ που του βάζουν οι ΑΠΟΕΛιστες.

Εάν θυμόμαστε όλοι πολύ καλά, επι καιρό του στρατηγου που σπανιότατα μιλούσε για διαιτησία, δεν άντεξε στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλου μας με τους ανώμαλους και είπε για τον ‘Ψηλό θεό’, που έκανε τα πάντα για να προκριθεί η ομάδα μας ‘ουράνιου τόξου’.

Επίσης το 2017 με τον Κρίστιασεν προπονητή, πάλι στο εκτός έδρας παιχνίδι μας, ο ‘Βασιλάκης’ τους, άφησε 3-4 κ@λ@παιδα αντίπαλους ποδοσφαιριστές, τσεκουράτους απέναντι στους δικούς μας ποδοσφαιριστές και έμειναν ατιμώρητοι.

Τότε ο ‘Βασιλάκης’ τους ήταν ο αγαπημένους τους διαιτητής και εάν θυμάστε τα επισημά σχόλια της ομάδας τους, ήταν πολύ κολακευτικά προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου διαιτητή.

Από τον καιρό που ο διαιτητής Βασίλης Δημήτριου σφυρίζει τα παιχνίδια τους 50-50, έχουν μεγάλο πρόβλημα απέναντι του, γιατί είχαν μάθει αλλιώς. Μπορεί να κλαίνε καθημερινά γι’ αυτόν τον διαιτητή, ότι τους κάνει αρκετά παιχνίδια, αλλά σε κανένα από αυτά δεν τους έχει αδικήσει. Το πρόβλημα τους είναι ότι δεν τραβά πλέον με το μέρος τους. Αυτή είναι πραγματική αλήθεια.

Εμείς πραγματικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα σε όλα μας τα παιχνίδια να είναι ξένοι διαιτητές, για να παίρνουμε ακριβώς αυτό που δικαιούμαστε από κάθε παιχνίδι.

Οι ‘διαφορετικοί’ είναι έτοιμοι να δεχτούν τέτοια συμφωνία;

Σας λέω από τώρα ότι η απάντηση τους, είναι ΟΧΙ, γιατί γνωρίζουν την πραγματική αλήθεια.  Ότι δηλαδή δεν μπορούν να μας κερδίσουν στα ίσια εάν δεν έχουν την βοήθεια κάποιων μαύρων ‘γερακιών’.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ

 @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Hitman

Υ.Γ. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, ότι ούτε γυναίκες διαιτητές θέλει!!!

Like
Share
Tweet