Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εν για να μάθετε….

real-madrid-apoelΤελείωσε το πρώτο μας φετινό παιχνίδι, στους ομίλους του Champions League, ενάντια στην Ρεάλ, και η ομάδα μας, έχασε 3-0 από την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Η ομάδα μας, μέσα στο Santiago Bernabeu, ΔΕΝ έπαιξε σαν ομαδούλα, και ούτε έπαιξε κλεφτοπόλεμο. Μπήκε στο γήπεδο με αγωνιστικό θράσος και έπαιξε ορθόδοξο ποδόσφαιρο, χωρίς κανένα κόμπλεξ, χωρίς φόβο και με πολλή πάθος. Όλα αυτά δείχνουν στοιχεία μεγάλης ομάδας με πλούσιο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.

Στον απόηχο του χθεσινού παιχνιδιού, μπήκαν σήμερα και οι αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, και με πολλή ικανοποίηση που κέρδισε η ομάδα τους η Ρεάλ. Ψες η ομάδα τους ήταν η Ρεάλ, μετά από δυο εβδομάδες θα είναι η Τοτεναμ και μετά θα είναι η Ντοντμουντ και παει λεγοντας, δηλαδη, η ομαδα τους θα είναι η κάθε αντιπαλος του ΑΠΟΕΛ.

Που λέτε, αρχίσαν τα δικά τους, είδατε πως νιώθουμε εμείς όταν μας άδικα η διαιτησία, και σας δίνει κάλπικα πέναλτι. Είδατε, που δεν έδειχνε ο επόπτης, τον Ρονάλντο οφσάιντ.  Είδατε τι υποφέρουμε εμείς όταν δεν μας σφυρίζει τα φάουλ μας ο διαιτητής!!!!

Αρχίσαν όλα αυτά τα ψυχοπλακωτικά τους, χωρίς καν, να τους αναφέρουμε ή να τους παραπονεθούμε ότι μας αδίκησε η διαιτησία. Αυτή όλοι οι αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, πήραν ψυχολογική ικανοποίηση ότι αδικήθηκε ο ΑΠΟΕΛ από την διαιτησία, και σαν να πήραν το αίμα τους πίσω ή σαν να τους αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Όταν μας τα έλεγαν, νόμιζαν ότι θα πτοηθούμε και ότι θα δούνε στα πατώματα, αλλά δυστυχώς, όταν τους απαντήσαμε, ότι χαιρόμαστε που αναγνωρίζουν και η ίδιοι ότι μας θεωρούν ότι είμαστε η ‘ΡΕΑΛ της Κύπρου’ και ότι είμαστε σκαλιά ανώτεροι που τις υπόλοιπες κυπριακές ομάδες, τους έπεσε η ‘μασέλα’.

Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν κ. αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, έχει ξεπεράσει τα σύνορα μας, εδώ και κάποια χρόνια. Η ανωτερότητα μας, είτε το παραδέχεστε είτε όχι, είναι δεδομένη και κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Όταν ο σπουδαίος Ζινετιν Ζιταν, λέει στις δηλώσεις του ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε χωρίς κανένα κόμπλεξ, στην έδρα της καλύτερης ομάδας του πλανήτη, δεν χρειάζεται από κανένα άλλο να πει το οτιδήποτε.

Ευχαριστήστε την Ρεάλ, που σας έδωσε αυτή την μικρή ικανοποίηση, και αυτό το μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, ότι ο ΑΠΟΕΛ  αδικήθηκε από την διαιτησία και ότι έχασε μέσα στην Μαδρίτη. Αλλά ένα πράγμα θα σας πούμε,

Όταν το Σεντόνι θα Τεντώνει,

η πρωτεύουσα μας θα κ@βλ@νει,

εσείς θα είστε στο κρεβατάκι,

να αλλάζετε βρακάκι.

 

Hitman

Like
Share
Tweet