Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εν πολλά τα … νερά!

gsplimniΚλάψε, κλάψε εκαταφέρετε τζαι αναβάλετε το παιχνίδι. Ε, πόσο να αντέξει τζαι το γρασίδι! Είπαμε, καλό το ΓΣΠ αλλά ούλλα έχουν τζαι τα όρια τους! Κλάψε για τα  συνεχόμενα πρωταθλήματα του ΘΡΥΛΟΥ, κλάψε για την Ευρώπη, κλάψε για τις διαιτησίες εκαταφέρετε να συνάξετε ένα μέτρο νερό μέσα στον αγωνιστικό χώρο ρε!

Ο άλλος ήρτε που τη Λεμεσό, έφαε €20 πεζίνα, έγινε πουλλόυη που τα νερά τζαι μετά που επήε έσσο, αθυμήθηκε να μπει με στο φατσοβιβλίο για να διαμαρτυρηθεί. Να πει τον πόνο του ρε παιδί μου … Πρώτη φορά διακόπτεται παιχνίδι στο ΓΣΠ.  Κλαψ, κλαψ.

Εδιακόπηκε επειδή είσιεν απουσίες το ΑΠΟΕΛ. Κλαψ, κλαψ. Το φύλλο αγώνα έτσι, το φύλλο αγώνα άλλως πως. Κλαψ, κλαψ … Το ότι είσιεν ένα μέτρο νερό, εν λεπτομέρεια. Ποιόν κόφτει άλλωστε? Σημασία έσιει που “εβολεύτηκε” το ΑΠΟΕΛ. Τζαι δώστου να γράφονται οι διάφορες μαλακίες.

Ο άλλος έγραψε το τζαι μέσα στην αντικειμενική, ακομμάτιστη, ανεξάρτητη εφημερίδα της “Χαραυγής”. Respect ρε. Τζαι μέσα σε ούλλο τούτο το ψυχοπαθητικό Λεμεσιανό παραλήρημα, πετάσσεται τζαι ο ΧΟΧΟΣ όπως το αγγούρι να πει την άποψη του. Γίνεται ο ΧΟΧΟΣ να μεν πει την μαλακία του?

Εν γίνεται! Ρε ΧΟΧΟ, εσύ τι πετάσσεσε γιε μου? Νομίζεις διεκδικείς πρωτάθλημα τζαι είσαι ανταγωνιστής οξά εν θέλεις να κόψεις πίσω που τις μαλακίες? Άμπα τζαι ακούσεις ΑΠΟΕΛ! Ηλεκτρίζεσαι! Θέλεις την καθεχρονική σου “βούρτσα” εδώ και τώρα.

Κάμε υπομονή τζαι εσύ τζαι ούλλοι. Είμαστε καλοί για λλόου σας. Αππωθήκετε ούλλοι που γυρό,( αλήθκεια ΓΙΑΤΙ????) αλλά εν να κάτσει η πυρά σας. Εν να σας κάμουμε ούλλους να πηέννετε στο φαρμακείο με το αμαξούη.

Ο Αιτωλός

Like
Share
Tweet