Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ενημερωτικό Δελτίο για Άμστερνταμ

downloadΌσοι θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Άγιαξ θα ήταν καλό να παρουσιαστούν στην ανοικτή συνεδρία του ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ που θα γίνει σήμερα η ώρα 19:00 στον Κεντρικό Σύνδεσμο. Διαβάστε όμως το ενημερωτικό δελτίο για το τι πρέπει να ξέρετε εσείς που θα ταξιδέψετε για Ολλανδία… 

Οι Κύπριοι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν το AMSTERDAM για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα AJAX – ΑΠΟΕΛ, για το Champions League, που θα γίνει στο στάδιο AMSTERDAM ARENA στις 10 Δεκεμβρίου 2014, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

1. Για να εισέλθουν στο Στάδιο χρειάζεται απαραίτητα να επιδείξουν εισιτήριο του αγώνα. Θα πρέπει να εισέλθουν από την είσοδο “Κ” (stands 415-416-417) η οποία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του σταδίου.

2. Όσοι θα χρησιμοποιήσουν το μετρό για να μεταβούν στο στάδιο από το κέντρο της πόλης να χρησιμοποιήσουν το subway line 54 station “METROSTATION STRANDVLIET”.

3. Όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα, καλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, αφού δεν μπορούν να εισέλθουν στις υπόλοιπες κερκίδες του σταδίου. Όσοι έχουν εξασφαλίσει από το διαδίκτυο, εισιτήρια του αγώνα για τις κερκίδες του AJAX, καλούνται όπως για την δική τους ασφάλεια να μην μεταβούν στο στάδιο φορώντας ρούχα στα χρώματα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχές του σταδίου και η Αστυνομία δεν θα επιτρέψουν την είσοδο τους στο στάδιο.

4. Στη Βόρεια πλευρά του σταδίου απέναντι από το προπονητικό κέντρο του AJAX, στεγάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί του. Αυτό είναι το στέκι των χούλιγκαν της ομάδας. Οι επισκέπτες συμβουλεύονται αυστηρά να μην εισέρχονται σε αυτόν ή στη γύρω περιοχή για τη δική τους ασφάλεια.

5. Στο κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ, στην πλατεία Rembrandtsplein και ειδικά στις μπυραρίες Monico, Hof van Holland αλλά και στις γύρω μπυραρίες οι Χούλιγκαν του AJAX συγκεντρώνονται ώρες πριν τον αγώνα και καταναλώνουν αλκοόλ. Για τη δική τους ασφάλεια οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, συστήνονται αυστηρά να αποφύγουν να επισκεφθούν την εν λόγω πλατεία.

6. Η είσοδος στο στάδιο για το κοινό θα επιτρέπεται 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

7. Σημαίες και πανό δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος το 2 χ 1 ½ μέτρα.

8. Η είσοδος πέραν των 2 χ 1 ½ μέτρων, δεν θα επιτρέπεται.

9. Η μεταφορά εντός του σταδίου μικροφωνικής ή ντραμς, δεν επιτρέπεται.

10. Η μεταφορά σακιδίων εντός των κερκίδων του σταδίου δεν επιτρέπεται.

11. Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

12. Η μέθη, η μεταφορά και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη του Άμστερνταμ, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται. Η νομοθεσία της Ολλανδίας προβλέπει την άμεση σύλληψη και επιβολή πρόστιμου για τα πιο πάνω αδικήματα και συστήνεται στους φίλους της ομάδας να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για πιο σοβαρά αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

13. Στο κέντρο του Άμστερνταμ, υπάρχουν άτομα που πουλούν ναρκωτικά σε επισκέπτες. Αυτό απαγορεύεται. Στους επισκέπτες συστήνεται να μην αγοράζουν αφού αυτά είναι νοθευμένα και η ποιότητα τους κακή.

14. Πρόσωπα τα οποία επιθυμούν να καταγγείλουν οποιοδήποτε συμβάν γύρω από το στάδιο, μπορούν να το κάνουν στον Αστυνομικό σταθμό στο Flierbosdreef που βρίσκεται στην Νοτιοανατολική πλευρά του σταδίου. Ο Αστυνομικός σταθμός είναι 10 λεπτά περπάτημα από το στάδιο.

15. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ συστήνονται να μην αγοράζουν εισιτήρια από τη μαύρη αγορά γύρω από το στάδιο. Τα περισσότερα από αυτά είναι πλαστά αναγνωρίζονται στις εισόδους του σταδίου εύκολα και δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.

16. Η χρήση “ACAB” ή “1312” με οποιονδήποτε τρόπο, είναι αδίκημα και απαγορεύεται.

17. Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.

18. Απαγορεύεται η μεταφορά, κατοχή, χρήση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή υλική ζημιά.

19. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών εύφλεκτων υλικών.

20. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

21. Δεν θα επιτρέπεται σε φίλαθλο, αφού εισέλθει στο Στάδιο, να εξέλθει και να επιστρέψει εκ νέου σε αυτό.

22. Απαγορεύεται το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του Σταδίου.

23. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε χώρους του Σταδίου, οι οποίοι είναι σηματοδοτημένοι με τη σχετική ένδειξη.

24. Απαγορεύεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, οπαδών, ή άλλων μη εξουσιοδοτημένων προσώπων.

25. Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

26. Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

27. Γάντια, κουκούλες, δεν επιτρέπονται ούτε στο στάδιο, ούτε στην πόλη.

Η Αστυνομία Κύπρου συστήνει στους Κύπριους φιλάθλους όπως συμπεριφέρονται στην πόλη του Άμστερνταμ και στο Στάδιο με κόσμιο τρόπο και να είναι υπομονετικοί.

Like
Share
Tweet